» » » Як готувати купати?

Як готувати купати?

Як готувати купати?

Купати - це дуже смачне грузинське блюдо. Соковиті ковбаски, які можна приготувати різними способами. У даній статті ми розповімо Вам, як готувати купати.

Купати можна, як купити в магазині у вигляді напівфабрикатів, так і приготувати вдома. Друге, природно, краще. Для цих цілей пропустіть свинину через м`ясорубку і додайте до неї рубаний ріпчасту цибулю, приправи (кмин, кориця, гвоздика), сіль, перець і часник. Таким фаршем слід начинити кишки і зав`язати кінці ниткою. Ковбасок слід надати вигляду підкови.

Купати в горщиках

Для приготування ковбасок в горщиках, під соусом, Вам знадобляться такі інгредієнти:

  • Купати - 500 г;
  • Дві столові ложки томатного соусу;
  • Кілька зубчиків часнику;
  • Сіль, перець, спеції.

У разі якщо купати заморожені, слід їх попередньо розморозити. Грати аерогрилю змастіть рослинною олією. Далі, протягом приблизно 15 хвилин, обсмажуйте купати при температурі 260 градусів за Цельсієм, на високій швидкості. Далі обсмажені купати слід помістити в горщики, додати туди часник, томатний соус і трохи посолити, додати спеції. В такому ж режимі, купати слід гасити в горщиках, приблизно, чверть години.

Як готувати купати на сковороді



Для того щоб приготувати купати на сковороді Вам знадобляться самі купати, сковорода і рослинне масло. Як бачите, нічого зайвого.

Процес приготування:

  • Купати на кілька хвилин опускаються в окріп. Це робиться для того щоб вони не лопнули під час їх смаження;
  • Поверхня сковороди змащується маслом і ставиться на вогонь;
  • Купати промокають серветкою;
  • На гарячу сковорідку кладуть купати, обсмажуються на середньому вогні хвилин п`ятнадцять.

Деякі рекомендують заздалегідь проколювати купати, для того, щоб на сковороді з них вийшла зайва рідина і жир. Інші ж вважають, що краще цього не робити, так як купати повинні бути всередині соковитими. Я схиляюся до другого варіанту, хоча про смаки не сперечаються.

Окремо варто поговорить про те, з чим подають купати. Ці ковбаски їдять гарячими, зверху їх можна посипати порізаною зеленню, цибулею або навіть зернами граната. Як і у всій кулінарії, тут все обмежується лише Вашою фантазією і почуттям смаку. До купати дуже добре підходить різна ароматна зелень, свіжий хліб, салати зі свіжих овочів або соління.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!