» » » Як смажити баклажани?

Як смажити баклажани?

Як смажити баклажани?

Баклажани - це не тільки смачно, але і дуже корисно. У них містяться необхідні для нашого організму білки, жири і вуглеводи, а також величезна кількість вітамінів, які просто необхідні для нашого здоров`я.

Наша стаття допоможе вам знайти відповідь на питання: скільки смажити баклажани. Ми неодмінно навчимося, як правильно смажити баклажани, а також ви зможете спробувати кілька дуже смачних і простих рецептів.

Давайте спочатку розберемо кілька спірних питань. Як то кажуть, людей можна поділити на два типи. У нашому випадку це ті, хто любить гірчинку, і інші, хто не любить. Якщо ви ставитеся до другого типу людей, то є простий спосіб прибрати цю гіркоту з баклажанів. Після того, як ви поріже овоч, вам потрібно покласти його в солону воду на десять-двадцять хвилин. Це точно позбавить наше майбутнє ласощі від неприємного смаку.

Як смажити баклажани з часником

А тепер давайте все почнемо з самого початку для реалізації нашого рецепта. Для того, щоб посмажити баклажани нам потрібно їх очистити від шкірки і порізати тонкими шматочками. Після цього, як і ми радили трохи вище, потрібно помістити майбутнє блюдо в солону воду і почекати десять хвилин. Після всіх цих маніпуляцій нам буде потрібно злити воду, а гуртки баклажанів обваляти в борошні. Те, що у нас вийшло нам потрібно підсмажити до красивої золотистої скоринки на олії. Цими діями ми підготували наше основне блюдо. Тепер потрібно приготувати соус з часнику і помідорів.



Для початку нам потрібно зняти шкірку з помідорів. Робиться це просто. Кип`ятимо воду, наливаємо в будь-яку ємність, наприклад, чашку і опускаємо туди помідор приблизно на десять-двадцять секунд. Робимо невеликі надрізи і руками знімаємо шкірку. Тепер за допомогою терки або просто ножем нам потрібно дрібно нарізати очищений овоч. Наливаємо на сковороду олію і викладаємо туди помідор. Розподіліть його по всій поверхні, щоб кожна дрібна частина загасили. Прикриваємо кришкою і дістаємо часник. Його теж необхідно дрібно порізати і додати до помідорів. Соус потрібно готувати близько 5 хвилин, постійно помішуючи.

Готово! Змішайте соус і баклажани і подавайте на стіл.

Баклажани в клярі

Якщо ви хочете приготувати баклажани як-небудь по-іншому, то у нас є для вас один дуже смачний і корисний рецепт. Для нього вам знадобиться 2 яйця і самі баклажани, які потрібно порізати кружальцями, не знімаючи при цьому шкірку. Яйця збийте, щоб жовток і білок були в однорідної маси. Опустіть баклажани в солону воду, як це описувалося трохи вище. Тепер отримані кружечки змочіть в суміші, яка була отримана з яєць і викладайте на сковороду, в яку, сподіваюся, ви не забули капнути трохи соняшникової олії. Смажимо все це, знову ж таки до красивої і рум`яної скоринки. Подаємо страву на стіл прикрасивши його зеленню. Смачного!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!