» » » Як відбілити зуби в домашніх умовах?

Як відбілити зуби в домашніх умовах?

Як відбілити зуби в домашніх умовах?

Красива посмішка є одним з основних ознак привабливості людини. У наші дні посмішку можна вважати однією зі складових іміджу людини. Але яким буде імідж з пожовклими зубами? Як відновити дієвий і чарівне зброю людства, як безпечно відбілити зуби вдома? Відбілювання зубів за 1 день в кабінеті у зубного лікаря, звичайно, процедура дорога. Якщо Ви зважилися відбілити зуби в будинок. умовах, будьте дуже обережні і прислухайтеся до порад лікарів-стоматологів.

Народні засоби

Як відбілити зуби в домашніх умовах? Застосовуючи будь-які народні засоби, радьтеся зі стоматологом. Ви не знаєте, наскільки міцна емаль у ваших зубів, і деякими засобами можете сильно пошкодити її, намагаючись швидко відбілити зуби вдома.

Готуємо зубну пасту будинку. Покладіть в ємність одну таблетку кальцію, її слід потовкти в порошок. Додайте туди трохи дрібної солі і води, щоб суміш вийшла дуже густий. Тепер Ви можете чистити нею зуби. Щоб відбілити зуби, необхідно чистити їх цією сумішшю не менше 3 хвилин за 1 раз. Не тисніть сильно на емаль!

Народний засіб для відбілювання зубів з йодом - гарне, але потрібен час, щоб побачити ефект. Справа в тому, що цей метод можна застосовувати не частіше, ніж раз на два тижні. Отже, видавіть зубну пасту на щітку як зазвичай. Потім помістіть 1 крапельку йоду на цю пасту. Чистіть зуби в звичайному режимі.



Подивимося, як можна швидко відбілити зуби вдома за допомогою лимонної цедри. Цей спосіб дійсно є екстреної мірою, так як він дуже небезпечний для емалі зубів. Використовуйте його, якщо Вам дуже терміново потрібно відбілити зуби раз. Отже, слід всього лише натерти зуби білою частиною кірки лимона.

Ще одним дідівським способом є використання активованого вугілля. Зробіть з таблетки порошок і натріть їм зуби, сильно не натискаючи, щоб берегти емаль. Вибілювати зуби таким чином дозволяється раз в три дні.



А найбезпечнішим народним засобом, яке можна застосовувати щодня, вважається зола від березового поліна. Чи безпечно відбілити зуби вдома можна, поклавши золу прямо на зубну щітку або змішавши її з використовуваної зубною пастою. Але все-таки фахівці рекомендують не перестаратися з цим методом і сильно не натискати на щітку при чищенні.

Для чого тільки не використовується харчова сода будинку. Якраз для відбілювання зубів в домашніх умовах вона також придатна. Змішуйте її із зубною пастою або просто кладіть на щітку. В одних джерелах пишуть, що використання харчової соди не шкодить здоров`ю зубів, і чистити нею зуби можна щодня. В інших же - що вибілювати зуби содою можна не частіше, ніж раз на місяць, інакше емаль ослабне і підвищиться чутливість зубів до холодного та гарячого.

Як відбілити зуби вдома засобами з аптеки

Відбілюючі зубні пасти спробували багато людей, прагнучи відбілити зуби в домашніх умовах. Але, на жаль, ефект невеликий. Хоча комусь вистачає і його.

Відбілюючий гель - одне з сучасних засобів, яке продається в аптеці. Виробники стверджують, що гель абсолютно нешкідливий для зубної емалі. Хороший довгостроковий ефект досягається після двох тижнів використання. Відбілюючий гель наноситься на зуби спеціальним пензликом, потім застигає, а в подальшому повільно розчиняється зі слиною.

Також в аптеках продається спеціальна капа. У неї заливається спеціальний гель. На ніч людина одягає цю капу собі на передні зуби і лягає спати. До складу гелю для капи входить перекис водню, тому вибілювати зуби будинку цим способом вважається небезпечним.

Відбілюючі смужки є новим засобом, що дозволяє дуже просто відбілити зуби в будинок умовах. Людина накладає відбілюючі смужки на передні зуби і тримає їх приблизно 30 хвилин. Курс триває 2 тижні і дає приголомшливий ефект відбілювання передніх зубів.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!