» » » Як носити палантин?

Як носити палантин?

Як носити палантин?
Як носити палантин?

Палантин з`явився в XVII столітті і спочатку був прямокутну, обов`язково утеплену жіночу накидку. У наш час модельний ряд подібних аксесуарів значно розширився, з`явилися палантини з найтонших тканин, більше нагадують легкі шарфи. Вдало підібране по стилістиці і кольором виріб здатний додати родзинку будь-якого образу.

Як носити палантин: поради і варіанти поєднань

Залежно від форми, тканини, з якої виготовлено даний аксесуар, його декору, можна вибрати найрізноманітніші способи носіння палантини.

  • Широкі моделі. Такий палантин найзручніше просто накидати на плечі, один кінець перекидаючи на спину. Це дозволить, по-перше, зігрітися, а по-друге, продемонструвати красу узору, декоративних елементів палантини. Палантин красиво ляже на ваших плечах, підкреслить жіночність. Також можна накинути палантин на плечі, а його кінці палантинзакріпити ремінцем в зоні талії. Нарешті, в особливо холодну і сиру погоду такий палантин можна надіти на голову - він захистить вас від вітру і дощу і зробить образ ще більш цікавим і красивим.
  • Вузькі моделі. Палантини-шарфики хороші тим, що їх можна найрізноманітнішими способами перекручувати, складати, зав`язувати в області шиї, талії, грудей. Деякі жінки носять такі моделі замість ременя або намиста, згортаючи їх тугим вузлом, перекручуючи разом з товстими ланцюжками, заколюючи оригінальними брошками. Також дані вироби можна надягати на голову на кшталт пов`язки для волосся або зав`язувати, як косинку. Ефектно, якщо доповнити такий образ очками в підкреслено вишуканою і стильною оправі, можна навіть дуже великої.

З чим носити палантин



Для палантинів використовуються найрізноманітніші тканини - від повітряних і невагомих до дуже щільних і теплих. А тому носити палантин можна з різними предметами гардеробу.

  • З теплим одягом. Одягайте палантин на пальто, з куртками і навіть палантиншубами, поверх ділових брючних костюмів і елегантних трійок з спідницями, на светри і жакети. Якщо мова йде про широкі палантинах, то віддайте перевагу моделям з більш щільною і теплою тканини. А ось вузенькі вироби добре поєднуватимуться і з костюмами, і з жакетами, і з пальто.
  • З легкими речами. Тут доречні будуть і більш тонкі моделі, і більш щільні. Перші відмінно підійдуть для теплих весняних або літніх днів, а ось другі будуть хороші прохолодними вечорами в поєднанні з витонченим сукнею, блузою з брюками або спідницею. Принадність такої моделі в тому, що вона буде більш компактною, ніж та ж куртка або кофта (можливо, навіть поміститься в сумочку) і не стане обтяжувати образ.

Поєднання палантини з іншим одягом: поради по стилю



Що стосується стилю, то йому слід приділити особливу увагу. Адже один і той же палантин далеко не завжди буде однаково гарний і в поєднанні з джинсами, і в поєднанні з коктейльних сукнею. Тут також слід враховувати кілька рекомендацій:

  • Слідкуйте за тим, щоб ваш комплект не був занадто барвистим. Яскравий одяг, святкові образи доповнюйте скромними однотонними Поєднання палантини з іншим одягомнакидками хорошої якості. Тоді наряд не втратить свого лиску, але при цьому залишиться вишукано-елегантним. Пам`ятайте, що в одязі краще не поєднувати (якщо тільки ви не професіонал в цій справі) більше 3-х різних кольорів.
  • Уникайте широких палантинів з надмірно блискучої тканини - це часто виглядає зухвало.
  • Не варто носити розкішні і багато прикрашені палантини з простенькими елементами одягу, непоказними брюками і спідницями, майками. Це далеко не завжди доречно і красиво.
  • Відмовтеся від палантинів з колоритним національним оформленням, гламурним декором в поєднанні з діловими образами.
  • Не кращим вибором для мініатюрних дівчат невисокого зросту є масивні довгі палантини - вони будуть зменшувати і без того невисокий зріст, приховувати хорошу фігурку.

Про те, як можна по-різному зав`язувати палантин, ви дізнаєтеся з нашої статті - Як зав`язувати палантин.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!