» » » Як зав'язати палантин на голові?

Як зав'язати палантин на голові?

Як зав`язати палантин на голові?
Як зав`язати палантин на голові?

Способів того, як зав`язати палантин на голові, дуже багато, адже історія аксесуара дуже давня, дівчата і жінки століттями вправлялися в мистецтві зав`язування палантинів. Але все-таки можна виділити кілька варіантів, які точно припадуть вам до душі. Хоча, щоб красиво зав`язати палантин на голові, важливо не тільки скрупульозно слідувати відео-інструкцій (ви можете знайти їх на цій сторінці), але і довіритися фантазії і власному почуттю стилю.

Способи зав`язування палантини

«Голлівуд а-ля 60-е»

На старих фотографіях голлівудських кіноактрис дуже часто зустрічається такий спосіб зав`язування хустки, палантини або шарфа. Це палантин на голові, кінці якого обгорнуті навколо шиї і зав`язані ззаду. Софі Лорен і Одрі Хепберн стали головними пріверженкамі цього способу, особливо в поєднанні з великими затемненими окулярами.

пов`язка

Палантин можна використовувати не тільки як головний убір, але і як прикраса, звернувши його в кілька разів і носити як пов`язку, вплітати в косу як стрічку або ж створювати за допомогою аксесуара дивовижні зачіски.

тюрбан



В останні роки модні дизайнери все частіше звертають увагу на східну тему. Це виражається в екстравагантних колекціях, строкатих кольорах тканин, екзотичному макіяжу і т.д. І звичайно ж, інтерес до Сходу не міг обійти хусткової тему, адже головний убір - це невід`ємна частина жіночого гардеробу на Сході.

Варто зазначити, що для того, щоб пов`язати палантин по-мусульманському або ж спорудити майстерний тюрбан, необхідні палантини великих розмірів, що не менше 70 см. Можна використовувати кілька палантинів, які накладаються один поверх іншого і закріплюються за допомогою шпильок. За правилами, під мусульманський головний убір необхідно надягати невелику шапочку (боні), щоб запобігти ковзанню хустки, але можна обійтися і без неї, закріплюючи тканину за допомогою невидимок або шпильок.

Незвичайне застосування палантини



Палантин можна носити по-різному. На голові він служить непоганим захистом від сонця, вітру чи холоду. На поясі він послужить непоганим поясом, який підкреслить тонку талію. Палантин, зав`язана на стегна на пляжі, замінить спідничку і приховає невеликі дефекти фігури.

Варто відзначити, що палантин, зав`язаний на шиї, дуже часто зустрічається в палантинсьогоднішньому гардеробі. Наприклад, кольоровий палантин може зробити кілька яскравішим і цікавішим строгий діловий костюм. Можна палантином красиво задекорувати плечі або груди, що також зробить образ більш жіночним.

Дуже популярні сьогодні чоловічі арабські хустки. Їх носять не тільки чоловіки, але і жінки. Називається такий хустку арафатка. Щоб його зав`язати, потрібно скласти хустку по діагоналі широким кутом вперед, а кінці кілька разів обернути навколо шиї. Історія цього хустки корінням сягає до бедуїнів, які використовували широкі хустки для захисту особи від піску. Якщо вам подобається такий спосіб зав`язування арафаток, можна для цих цілей застосувати палантин, виглядати буде дуже вишукано.

Коли носити палантин

Красиво зав`язані палантини добре виглядають в будь-який час року. Звичайно є палантинзимові палантини, наприклад, всесвітньо відомі оренбурзькі пухові хустки або кашемірові теплі шалі, які ідеально підійдуть для осінньої похмурої погоди. Але ніхто не забороняє шовковий палантин поєднувати з норковій шубою, можливо, Ваша фантазія дасть поштовх новій моді, яка зробить цей аксесуар ще більш популярним.

Кілька корисних порад, як ще можна використовувати цей аксесуар, ви можете прочитати в нашій статті Як зав`язувати хустки на голові.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!