» » » Де знаходиться бермудський трикутник?

Де знаходиться бермудський трикутник?

Де знаходиться Бермудський трикутник?

На карті

Бермудський трикутник

Мало хто з нас не чув про Бермудському трикутнику, містичному місці, де час від часу пропадають морські і повітряні судна. Існують маса версій, по-різному інтерпретують причини зникнення кораблів і літаків - від аномальних погодних явищ до викрадення інопланетянами, але жодна з них не підтверджена науково.

Втім, так чи інакше це місце варто обходити стороною, проте багато хто навіть не знають, де воно розташовується. Давайте розберемося, де ж знаходиться Бермудський трикутник і які особливості географічного положення даної зони.

Розташування

Бермудський трикутник розташований в Атлантичному океані, точні географічні координати місця - 26про37`45 `` північної широти, 70про53`01 `` східної довготи.

Район, в якому розташовується Бермудський трикутник, дуже складний для навігації - тут маса мілин, циклонів і штормів, а значить, версія про те, що зникнення пов`язані з погодними умовами, має логічні передумови.

Більш того, скептики стверджують, що зникнення суден в районі Бермудського трикутника відбуваються не частіше, ніж в інших районах Світового океану, і ці зникнення обумовлюються далеко не містичними причинами - корабель потрапляє в шторм, терпить крах, а відшукати його уламки у відкритому океані, звичайно , в більшості випадків просто нереально.

Втім, не можна не відзначити, що містичні версії про викрадення судів прибульцями або жителями затонулої Атлантиди куди цікавіше.

Більше інформації про географічне положення різних регіонів і об`єктів шукайте в розділі Місцезнаходження.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!