» » » Як вивчати англійську по скайпу?

Як вивчати англійську по скайпу?

Як вивчати англійську по Скайпу?

При вивченні іноземної мови рекомендується максимальне занурення в мовне середовище: читання текстів, прослуховування музики і аудіокниг, перегляд фільмів і, звичайно ж, безпосереднє спілкування, краще з носієм мови або з професійним учителем. Для швидкого освоєння розмовної мови особливо важливий останній пункт. Люди, які переїжджають за кордон, дуже швидко вчаться мови саме завдяки спілкуванню. Якщо ви налаштовані на глибоке і всебічне вивчення мови, але у вас немає можливості спілкуватися наживо, можна задіяти Skype. Далі будемо говорити про те, як можна використовувати Скайп для вивчення англійської - найбільш затребуваного в світі мови.

Використання Skype в навчанні англійської мови

Якщо ви соромитеся поки шукати друзів за кордоном, так як вважаєте, що ваш англійський недостатньо хороший для спілкування з ними, виберіть собі репетитора. Майте на увазі, що для того, щоб вивчати англійська по скайпу мало просто знайти того, хто знає мову і попросити його тебе навчити, потрібен професіонал. Професійний викладач вміє і готовий підлаштовуватися під свого учня, навчає його за індивідуальною програмою, спілкуючись з ним в найбільш підходящому ключі. Перш ніж вибрати для себе репетитора, порівняйте, що пропонують різні вчителі, за якою ціною, визначте, з ким вам буде найбільш комфортно спілкуватися, адже навчання все ж передбачає контакт двох людей, тому людський фактор також не варто виключати. Порівнюйте і вибирайте, поки не знайдете «свого» репетитора.

Хороший викладач здатний багато чому вас навчити, тому поставтеся до занять серйозно. Це не просто легкі бесіди по Скайпу, це повноцінні уроки, ефективність яких залежить від вашої старанності і регулярності занять.



Важливу роль відіграє якісний зв`язок. Забезпечте себе хорошою веб-камерою, навушниками і мікрофоном, щоб вам було максимально зручно спілкуватися з репетитором. Налаштуйте все необхідне обладнання так, щоб можливі несправності не відволікали вас під час занять. Гарнітура в поєднанні з навушниками - це найкращий варіант, так як і вчитель буде краще вас чути, і ви будете чіткіше вловлювати вимова і сенс фраз.

Навчання по Скайпу - це сучасно, але все ж воно дистанційне, тому можуть виникати труднощі, на вирішення яких буде потрібно більше часу. Якщо вас щось не влаштовує або незрозуміло, не соромтеся уточнювати у викладача, вчасно повідомляйте про подібні моменти, так як вони є цілком природними для такої ситуації. Зазвичай 70% заняття займає розмовна практика з відповідної граматикою і лексикою по темі, яка обов`язково опрацьовується на конкретних прикладах.

Репетитор напевно буде вам давати завдання, радити навчальну літературу. Приготуйтеся до того, що вам багато доведеться займатися самостійно, і це в ваших інтересах. Сприймайте заняття як повноцінні, і тоді вони будуть максимальні корисні для вас.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!