» » » Що таке ферма?

Що таке ферма?

Що таке ферма?

Для багатьох людей слово ферма насамперед асоціюється з господарським підприємством.

Насправді ж у цього терміна є три основних визначення. Їх розглянемо в статті. Отже, що таке ферма?

Ферма в будівництві

У будівельній сфері ферма є спорудою, конструкція якого може бути виконана зі стрижнів, брусів, а також їх сукупності. Ферми виготовляються для будівництва сцен, мостів, також вони служать допоміжними спорудами при будівництві будинків, будівель, споруд та інших об`єктів.
Якщо ви хочете побудувати ферму, то вам знадобиться дізнатися про те, як це зробити. Для довідки рекомендуємо статтю Як побудувати ферму. Також досить корисною може виявитися стаття Як побудувати дах.

Ферма в сільському господарстві

Як сільськогосподарський об`єкт ферма являє собою сукупність всіх будівель, різних видів техніки, які використовуються для сільськогосподарської діяльності. У ферму входять вольєри для утримання худоби, склади та інші споруди.
Найчастіше ферма є приватним об`єктом, аналогом ферми є ранчо. У США під даним терміном мають на увазі більш велике господарство. Зазвичай ранчо у своєму розпорядженні досить заможні селяни.

Ферма в комп`ютерній індустрії

Під терміном ферма використовується поняття групи серверів. Їх також називають термінальною фермою. Ці сервери призначені для подання віддаленої робочої середовища, в тому числі додатків і робочого столу. Сервери підключаються до віддаленої середовищі за допомогою програм-клієнтів.

Дізнатися більше про різні визначеннях, а також про те, що вони означають, можна в розділі визначення.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!