» » » Що таке комбінація?

Що таке комбінація?

Що таке комбінація?

Термін "комбінація" має безліч значень. Ми розповімо вам, що таке комбінація і як найкраще вживати це слово.

Що значить слово комбінація

У найпоширенішому своєму значенні комбінація означає з`єднання різних елементів, об`єднаних в одному об`єкті. Наприклад, це комбінація букв в слові.

Так само комбінацією називають певну сукупність дій, які робляться людиною для досягнення будь-якої мети. Причому такі дії можуть бути як очевидними і прямими, так і не дуже.

У розділі математики - комбінаторики комбінацією вважають набір елементів, які вибираються з конкретного даного безлічі.

Дуже поширений термін "комбінація" серед шахістів. Для них комбінація - це хід, в результаті якого шахіст жертвує фігурою заради успішного результату. Найчастіше в шахових комбінаціях жертвують незначними фігурами такими, як пішак.

Жінки під комбінацією найчастіше мають на увазі різновид нижньої білизни типу сорочки, але більш обтягуючі і спокусливе. На відміну від сорочки комбінація завжди має тонкі бретельки, і вона набагато більше по довжині.

Існують і інші більш вузькі значення слова "комбінація". Наприклад, так називалася популярна в 80-90-х роках радянська і російська група. Таким чином, вживаючи термін "комбінація", не забувайте уточнювати, яке значення ви маєте на увазі. Якщо ви хочете дізнатися більше про значення різних слів, читайте нашу категорію визначення.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!