» » » Що таке нок?

Що таке нок?

Що таке нок?

Практично будь-яке слово в нашій мові може мати кілька значень. Щоб завжди розуміти, про що йде мова, і бути максимально поінформованим, кожна людина намагається максимально розширити свій словниковий запас і привнести в нього максимум слів, необхідних для комфортного спілкування.

Що таке «нок» і які значення має дане слово?

Слово «нок» має кілька інтерпретацій і може застосовуватися в якості скорочення від «Найменше спільне кратне» або «Незалежна оцінка якості», бути назвою села і частиною назви фірмової технології LG.

Значення, які може приймати слово «нок»:

  • Нок - це село, розташоване в графстві Мейо, Ірландія. Її населення становить близько 745 осіб, а назва перекладається як «Пагорб».
  • «НОК» в математиці - це абревіатура від «Найменше спільне кратне». Воно позначає найменше натуральне число, що ділиться на кожне з двох чисел без залишку. Найчастіше дане значення використовується при приведенні до спільного знаменника в дробах.
  • «НОК» в освіті - це «Незалежна оцінка якості», яка проводиться в освітніх установах або на підприємствах для визначення рівня кваліфікації співробітників або учнів.
  • «НОК-КОД» - це технологія компанії LG, що дозволяє розблокувати пристрій декількома дотиками екрану.

Основне застосування абревіатури «НОК» (Найменше спільне кратне) - це сфера математики. Вирішення задач з використанням даного методу дуже часто зустрічається як в школах, так і в інститутах.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!