» » » Що таке селфі?

Що таке селфі?

Що таке Селфі?
Що таке Селфі?

Розвиток техніки дозволило не носити з собою окрему камеру, а мати її в телефоні. Це відкрило простір для нових можливостей - робити фотографії в будь-якому місці, головне, щоб планшет або телефон були заряджені. В даний час таке явище як Селфі набирає популярність. Давайте розберемося, що це таке.

Що таке селф-фото?

Селфі - це фотоавтопортрет. Якщо ви фотографуєте себе в дзеркалі або самі робите Селфіфотографію себе або з друзями, тобто з відстані витягнутої руки, значить, ви робите Селфі. Існують певні ракурси, за допомогою яких роблять Селфі, наприклад, трохи вище за голову, трохи нижче голови або під кутом. Релф - це вид Селфі, коли ви робите селф-фотографію з коханою людиною.

Про те, як зробити таке фото, ви можете дізнатися зі статті Як зробити Селфі.

Популярні місця



Звичайно, дуже популярними місцями є ті, де присутня велика дзеркало - Селфіванні кімнати, вітальні, передпокої або навіть туалети в громадських місцях. Також дуже поширене Селфі відпочинку, де можна сфотографувати себе і своїх друзів за допомогою фронтальної камери з першого разу. Також багато хто робить Селфі в машинах, літаках, поїздах. Варто додати, що будинок є найпопулярнішим місцем для фотографій Селфі - хто не захоче зробити Селфі з молодшим братом, товстим котом або з грайливою собачкою?

Популярні ресурси

Найпопулярнішим інтернет-ресурсом, де часто викладають Селфі, є Instagram. Мільйони Селфі щодня публікуються в ньому, адже Саме для таких швидких фотографій був придуманий цей сервіс. Він зручний тим, що буквально за хвилину ви Instagramзможете і сфотографуватися, і поставити потрібний фільтр на вашому фото і викласти на загальний огляд знімок. Однак це зовсім не означає, що Селфі не можна викладати в Facebook, "Вконтакті" або в інших соціальних мережах.

До речі, інформація про те, що Селфі визнали психічним розладом, не вірна. Тому фотографуйтеся на здоров`я!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!