» » » Як користуватися instagram?

Як користуватися instagram?

Як користуватися Instagram?

Зараз, мабуть, в кожному телефоні є додаток Instagram або вам приходить повідомлення про її установці, але ви сумніваєтеся, чи користуватися цією програмою. Що таке взагалі програма Instagram? Це, можна сказати, нове і молоде додатки для мобільних телефонів. Воно закачується і встановлюється безкоштовно. Програма ця дозволяє вам робити фотографії і докладає до фотографій фільтри і дає можливість публікувати їх усередині своєї мережі, також дозволяє передавати, обмінюватися з іншими користувачами і соціальними мережами своїми фото. Instagram виводить на екран фотографії квадратної форми на відміну багатьох інших, які виводять зазвичай 3: 2.

Робота програми Instagram

Як користуватися Instagram? Для початку потрібно скачати програму і зареєструватися в сервісі Instagram. Для реєстрації потрібно в додатку слідувати інструкціям. Після установки відкриється віконце привітання, далі слідуємо простим пунктам заповнення і входимо в Instagram. У самому ж додатку ви можете:

  • Розглядати цікаві фотографії інших людей.
  • У Instagram можна переглядати популярні фотографії, вони відзначаються кількістю «лайків», вони відображені у вигляді сердечок.
  • Можете впроваджувати свої фотографії і їх редагувати, як вам подобається.
  • Так само є меню Новин, де можна дізнатися, що відбувається з вашими друзями і знайомими, на яких самі вийшли - хто до кого підписався, хто які виклав фотографії та чиї фото сподобалися.
  • Як і у всіх соціальних мережах, можна додавати друзів і шукати їх як по імені, так і за профілем. Так само можна шукати і через ваш Facebook та інші соціальні мережі, контакти з телефону.
  • Налаштовувати свій профіль (аккаунт). Ви самі вирішуєте, куди Instagram буде розміщувати потрібну вам фотографію, де на вибір дається список соціальних мереж або яка картинка стоятиме на вашому профілі.
  • У Instagram є 17 фільтрів для обробки фотографій, ефект розмиття і чималий набір для вибору рамок до фотографій.
  • Додаток, який знаходиться в Instagram, дозволяє попередньо побачити, яким вийде ефект.


У вас Android і Ви не в курсі, як користуватися Instagram для Android? - Розробники цієї програми все врахували спеціально для вас, так як вона є універсальною програмою, і управління нічим не відрізняється від стандарту. Додаток Instagram можна скачати на AndroidMarket або PlayMarket і appStore.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!