» » » Що таке скс?

Що таке скс?

Що таке СКС?

Вам зустрілося незнайоме поєднання букв СКС? Ця абревіатура може розшифровуватися по-різному і мати кілька значень, тому розглянемо все.

Що таке СКС в банківській системі

СКС в банківській справі розшифровується як «спеціальний картковий рахунок». Відкривається такий рахунок будь-яким банком, за допомогою нього відображаються всі фінансові операції, які здійснюються юридичною або фізичною (частіше) особою. Інструментом СКС в цьому випадку є банківська карта, за допомогою якої клієнт має можливість здійснювати ті чи інші операції зі своїм особистим банківським рахунком.

СКС в військовій справі

Військові люди розшифровують СКС як «самозарядний карабін Симонова» - вид зброї з 7,62-міліметровим зарядом. Розробником конструкції даного виду зброї став Сергій Симонов, який сидів над розробками ще в 1940-41 роках, але масове його виробництво почалося пізніше, через закриття і евакуації заводів у воєнний час. Перші екземпляри карабіна почали випускати в 1945 році і застосовувалися під час Другої світової війни. За допомогою даного типу зброї вперше були використані патрони калібру 7,62.

СКС в інформаційній сфері

СКС також розшифровується як «структурована кабельна система». В цьому випадку абревіатурою позначається сукупність спеціального комутаційного обладнання та кабелів, які відповідають певним нормам.

Структурована кабельна система включає до свого складу кілька компонентів - кабелі різних рівнів, кроси і подкросси, призначені для користувача розетки та інше. СКС є фізичною основою інформаційних систем якогось будови або декількох будівель - локальних телекомунікаційних мереж, інтернет-мереж та ін.

Якщо виникли ще якісь складнощі з розшифровкою понять, то ласкаво просимо в наш розділ визначення.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!