Як зняти з одягу магніт?

Як зняти з одягу магніт?

Всі знають, що в більшості фірмових магазинів на одяг кріплять спеціальні магніти, необхідні для того, щоб річ не вкрали. Але бувають і такі випадки, при яких купуючи новий одяг, ви спокійно виходите з магазина, а вдома виявляєте, що продавець забув прибрати магніт, причому система охорони ніяк не зреагувала. На жаль, але таке теж трапляється, і далеко нерідко.

Тоді перед невдахою покупцем постає питання: як зняти з одягу магніт? Кращий і найбільш адекватний варіант - повернутися в магазин з річчю і чеком. По чеку ви доведете, що річ купили, а не вкрали, і звернулися щодо зняти магніт з одягу. А особливо обурені покупці можуть зажадати і відшкодування за моральну шкоду! Але що робити, якщо повертатися в магазин не хочеться чи ні можливості, а нову річ скоро надягати? Як зняти з одягу магніт в цьому випадку?

Геть магніт з одягу

Є кілька варіантів. Говорячи про них, хочемо підкреслити, що описані способи пропонуються для жертв неуважних продавців, хто дійсно купив неразмагніченную річ. Всі інші, хто захоче скористатися цими порадами незаконним способом, самі нестимуть відповідальність за свої дії.

  1. Найпопулярніший спосіб - це використання більш сильного магніту або навіть декількох відразу. Одним з найсильніших магнітів, який можна знайти в побуті, є неодимовий магніт з жорсткого диска. Якщо є можливість, зніміть пару-трійку таких магнітів зі старих дисків або попросіть такі магніти у знайомого на час. Складіть магнітики разом і прикладіть їх до торця биркової шишки. Може не вийти з першого разу. Спробуйте всі варіанти, зокрема, прикладіть магніт до бирці тим чи іншим краєм. Якщо магніт у вас сильний, то він зможе послабити дію магазинної бирки, і ви без праці видаліть її разом з магнітом.
  2. Пропонують також розколупати бирку кусачками і акуратно видалити вроздріб.
  3. Деякі радять вдарити бирку, що є сили, про тверду поверхню. Якщо бирка не містить в собі захисної фарби, то так можна спробувати зняти магніт.


Але практика багатьох говорить про те, що зняти магніт будинку - це довго, клопітно й небезпечно. Можна випадково зробити дірку або спровокувати пролиття захисної фарби. Річ буде зіпсована, а в магазині ви вже не доведете, що це сталося з вини продавця.

Тому щоб не потрапляти в такі ситуації, їх легше запобігти. Для цього, розплатившись за товар, неподалік від каси самі особисто перевірте річ на цілісність і наявність магнітів. Тут же, прямо в магазині, магніти і видалять, якщо ви їх знайдете. Друге правило - завжди зберігайте чеки. Так по поверненню в магазин Ви доведете, що річ чи не вкрадена, а куплена. Крім того, збережені чеки дозволять вам повернути річ в магазин по іншим різним законним претензіями.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!