» » » Чому не працюють браузери?

Чому не працюють браузери?

Чому не працюють браузери?

Вечір після трудового дня. Весь день Ви мріяли, як прийдете дамою, знайдете в інтернеті гарне кіно і сядете в крісло з чашкою гарячого чаю ... Ось Ви прийшли, натискаєте на кнопочку полюбився браузера і ... бачите зовсім не те, що хотіли побачити. Де стартова сторінка? Де всі? Ще тільки трохи стривожено запускаєте інший браузер (добре іноді мати запасний), але історія повторюється. Можливо є третій і четвертий, але і вони не запускаються! "У чому справа ?! - кричіть Ви, - Чому не працюють браузери?" Давайте розбиратися.

Чи не працює браузер: причини

Взагалі, варіантів не так багато.

Перша причина, чому не працює браузер - інтернет, а точніше його відсутність. З різних причин. Відключений за несплату, десь сталася аварія, і інтернету немає не тільки у Вас-або просто є якісь порушення в підключенні кабелю.

Що робити. Перевірте всі ці фактори: подивіться кабель (можна його вилучити і знову включити), перевірте електричну схему (а раптом Вашому коту не вистачало уваги через Ваших посиденьок в інтернеті). Дізнайтеся свій баланс або зателефонуйте найближчим (за відстанню) друзям з подібним інтернетом, можливо проблема не тільки у Вас.

Якщо все перераховане Вам не підійшло. Кабель в порядку, гроші на інтернеті є, та й у друзів нічого не сталося. Тоді варіант другий.

Швидше за все браузер не працює через шкідливих програм. Так, відвідування інтернету не завжди проходить безслідно. Всілякі віруси доставляють чимало шкоди комп`ютера і незручностей Вам. Вони можуть красти паролі, вимагати гроші і навіть блокувати браузери.

Що робити. Терміново налаштувати антивірус, якщо його не було раніше або перевстановити старий. У цьому можуть допомогти скайп або інші подібні програми, де Ви можете зв`язатися з друзями і попросити їх скачати для Вас все необхідне.



Перевірте систему на віруси, видаліть все непотрібне. Браузери повинні почати працювати. 

Буває і таке, що браузер (проблема для Opera і Google Chrome) не працює через завантаженість історії. Почистіть куки та історію, можливо причина нероботи в цьому.

Відновлення роботи браузера

Буває такий вірус, який змінює настройки конфігурації браузера, а тому подивимося як їх відновити.

Opera (опера)

В Інструментах знаходимо Налаштування, де вибираємо Додатково. Там тиснемо Мережа і далі - Проксі сервери. Отже, в настройках проксі не повинно бути жодної галочки. Зніміть всі галочки, якщо Ви не працюєте з проксі сервером. Після виконаної операції перевірте роботу браузера.

Internet Explorer

У меню Сервіс знаходите властивості оглядача, а там - Налаштування мережі. Якщо там бачите галочку навпроти "Використовувати проксі сервери" просто зніміть її і збережіть налаштування.

Так необхідно виконати з усіма наявними у Вас браузерами, якщо Ви, звичайно, плануєте або користуватися.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!