Як знімати на веб-камеру?

Як знімати на веб-камеру?
Як знімати на веб-камеру?

Практично у всіх користувачів Інтернету в сучасному світі є веб-камери самого різного типу. Наявність веб-камери дозволяє нам спілкуватися з друзями та родичами на відстані в тисячі кілометрів. Крім того, за допомогою веб-камери можна спілкуватися з роботодавцем, проходити навчання курсів і знімати цікаві відеоролики.

Зйомка спеціальними програмами

Як знімати на веб-камеру? Дане питання постає перед кожним власником міні-камери, що мріє створити приватне відео. Кращим помічником стане програма Movavi Screen Capture Studio зі зручним інтерфейсом і простим управлінням для запису і редагування відео. Встановити цю програму можна шляхом виконання декількох простих дій:

  1. Завантажити програму з інтернет-сайту movavi.ru і за допомогою Майстра установки встановити її на комп`ютер або ноутбук.
  2. В редакторі відео Movavi потрібно відкрити програму VideoEditor.exe.
  3. У відкритій програмі на вкладці Імпорт слід натиснути кнопку "Захоплення відео". Початок зйомки відео почнеться після натискання на кнопку "Почати захват". Для завершення запису відео потрібно натиснути на кнопку "Зупинити захоплення".
  4. На завершальному етапі слід натиснути кнопку "Готово" і погодитися додати нове відео в відеоредактор. Всі збережені ролики будуть зберігатися в архіві, потрапити в який можна через панель "Мої файли".
  5. При бажанні в програмі Movavi Screen Capture Studio можна відредагувати записане відео, додавши в редакторі спецефекти, прикрасивши анімацією або музичним супроводом. Зберегти записане відео можна в будь-якому з популярних відеоформатів, серед яких AVI, MP4, FLV, 3GP.

У багатьох відеоредактора є функція, що дозволяє проводити запис з веб-камери і автоматично завантажувати отриманий ролик в Мережу. Спеціальні програми, такі як WebCam Monitor і Tireal WebCam Guard, при поєднанні з веб-камерою перетворюють її в камеру стеження, що убезпечить ваш робочий кабінет або квартиру.

Запис на веб-камеру через Інтернет



Установка спеціального Flash-плеєра дозволить зробити відеозапис на веб-камеру безкоштовно і без реєстрації прямо в Інтернеті. Для початку запису слід натиснути кнопку «Почати запис» на плеєрі або за допомогою клавіатури комп`ютера (Enter або пробіл). Після закінчення запису користувач може не тільки переглянути результат, але і завантажити його на комп`ютер. Прикладом може бути сервіс https://toolster.ru/.

Усунення проблем при запису відео на веб-камеру

При відсутності зображення необхідно перевірити, обрана конкретна веб-камера для запису. Якщо камера обрана правильно, то слід перевірити настройки і переконатися, що є зв`язок між комп`ютером і камерою. Відсутність звуку також усувається перевіркою правильності налаштувань і оновленням драйверів звуку. Усунути неполадки можна через меню «Пуск» - «Панель інструментів», вибравши відповідну вкладку.

Читайте також іншу нашу статтю - Як знімати самого себе на веб-камеру.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!