» » » Як зняти відео камерою ноутбука?

Як зняти відео камерою ноутбука?

Як зняти відео камерою ноутбука?

На сьогоднішній день практично кожен користувач інтернету має веб-камеру - стаціонарну або вбудовану в ноутбук. Цей пристрій дозволяє нам ділитися враженнями, навчатися і навчати, а також спілкуватися з родичами і знайомими, незалежно від того, де вони живуть або перебувають в даний момент. Багато хто знаходить особливі застосування веб-камерам, наприклад, люди показують свої квартирні концерти або процес створення картин і ілюстрацій.

Зйомка камерою

Щоб зберегти цікаві спогади не тільки в своїй пам`яті, але і на вінчестері свого комп`ютера, можна знімати події на веб-камеру. Але перед багатьма користувачами виникає питання про те, як зняти відео камерою ноутбука. Для цього зараз використовується безліч програм. Хорошим представником даних програм є Movavi Screen Capture Studio. Вона надає величезний вибір для створення і редагування відео з камери ноутбука.

  1. Спочатку необхідно встановити програму Movavi Screen Capture Studio. Зручність програми полягає в тому, що вона русифікована, а її інтерфейс зрозумілий для користувачів. Для того щоб зняти відео через камеру, вам необхідно відкрити редактор відео Movavi, який входить в стандартний набір компонентів.
  2. Далі слід перейти безпосередньо до запису відео. Для цього ви повинні знайти вкладку «Імпорт», після цього вибрати пункти «Захоплення відео» - «Почати захоплення». Отже, щоб припинити зйомку, вам необхідно вибрати кнопку «Закінчити захоплення». Після цього відео потрапить в редактор, де відобразиться в панелі «Мої записи».
  3. Далі можна переходити до редагування відео. Ви зможете його обрізати, видалити непотрібний фрагмент, застосувати велику кількість різних фільтрів. Після цього збережіть відео. Дана програма надає всі найпопулярніші формати відео- та аудіофайлів.

Налаштування камери



Але перед записом відео треба буде налаштувати камеру. Для цього вам необхідно зайти в налаштування камери і виставити параметри, які б відповідали вашим вимогам. Тут можна налаштувати яскравість, контраст, кольору. Також багато програм для запису надають можливості налаштувати камеру перед зйомкою.

Якщо ви хочете навчитися знімати себе на камеру, читайте статтю Як зняти самого себе на відео.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!