» » » Як прописати шлях?

Як прописати шлях?



Як прописати шлях?

Іноді шлях до необхідної Вам папці в реєстрі вказується не зовсім коректно. Причинами можуть бути так само і вплив шкідливих вірусів. Цій проблемі потрібне термінове рішення, тому що якщо шлях до потрібної програмі вказаний неправильно, значить буде неможливо для неї встановити плагіни і оновлення. І це стане причиною безлічі проблем і затрудняється робота системи. У цій статті ми допоможемо цю проблему і розповімо, як прописати шлях до файлу або до папки.

Як прописати шлях до файлу. Інструкція

  • Якщо Ви хочете дізнатися, як прописати шлях до файлу, треба натиснути на ярлик на праву кнопку миші. Вискочить контекстне меню, там є команда "Властивості", вибираєте її. В результаті, з`явиться вікно і там буде вкладка "Ярлик", тисніть.
  • У вікні Ви побачите деякі параметри, а саме: «Робоча папка», яка виконує функцію назви папки, в якій знаходиться файл. На нього вказує ярлик- «Об`єкт» - це повний шлях до файлу. Спочатку в параметрі "Об`єкт", ми спостерігаємо жорсткий диск, після бачимо папку, де він знаходиться. «Розташування файлу», натискаючи лівою кнопкою миші, тим самим Ви відкриваєте папку, в якій знаходиться файл.
  • Наприклад, Вам треба знайти, як прописати шлях того чи іншого процесу, запущеного в операційній системі. Ми розповімо, як це зробити. Потрібно натиснути на клавіатурі клавіші Ctrl-Alt-Del, в результаті чого, на моніторі Вашого комп`ютера відкриється вікно, там буде «Диспетчер завдань». Можна ще запустити відразу, тоді доведеться натиснути клавіші Ctrl-ShIft-Esc.
  • В "Диспетчері задач" увійдіть в «Процеси». Буде список, Вам необхідно буде вибрати процес, через який Ви дізнаєтеся шлях до файлу, це можна зробити за допомогою правої кнопки миші. Потім буде інформація про об`єкт. Рядок «Тип» містить інформацію про його типі. Нижче знаходиться - «Розташування». У цьому рядку буде вказано в повному обсязі шлях до файлу. А якщо Ви натиснете вкладку «Докладно», тоді зрозумієте супутні дані про нього. Наприклад: вихідне ім`я-авторське право тощо. Щоб дізнатися про цифровий підпис об`єкта, Вам треба перейти на вкладку "Цифрові підписи".

Як прописати шлях до папки. Інструкція

  • Вам потрібно знайти "Запуск програми", для цього в меню "Пуск" Ви знаходите "Виконати" і робите вибір.
  • Вашій увазі буде надана рядок введення. У цьому рядку Вам треба прописати "regedit", що є назвою реєстру. Коли Ви введете слово і натиснете на ОК, Ви опинитеся в робочому вікні реєстру.
  • Зліва Вашому погляду представиться певну кількість папок, з цього переліку виберете папку "HKEY_LOCAL_MACHINE". Зробивши вибір, два рази натисніть на неї або раз по хрестику.
  • Далі Вам треба знайти в списку "SOFTWARE", в ньому, як правило, мають властивість відображатися папки з програмами та іграми, які входять до реєстру.
  • Відкриваючи документ "SOFTWARE", таким же способом, як "HKEY_LOCAL_MACHINE", Ви знайдете ту папку, яка Вам потрібна по її назві.
  • Виділивши її одним клацанням лівою кнопкою миші, подивіться в правій частині вікна відображаються ключі потрібної Вам папки. Ви повинні переконатися в її важливості, маючи на увазі знаходження там exe-файлу. У зворотному порядку, ключі Ви не зможете побачити. На рядку ключа, в пункті «Значення», і є відповідь на питання як прописати шлях до папки.
  • Для того, щоб шлях папки був правильним, потрібно його поміняти. Подвійним клацанням по ключу і запишіть в рядок значення адреса, який веде до Вашої папці з даними.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!