» » » Як встановити тему windows 7?

Як встановити тему windows 7?

Як встановити тему Windows 7?

Операційна система Windows 7 (Seven) надає найширші можливості для індивідуального оформлення робочого столу і вікон меню в самих різних стилях. У статті ви знайдете докладний посібник до того, як встановити тему Windows 7. Крім того, деякі програми, представлені в статті, універсальні і чудово підійдуть для роботи не тільки з системою Windows 7, але і з більш старими і досі популярними операційними системами - Windows XP і Vista.

Для власників W7 Starter і W7 Home Basic

Власникам систем Home Basic і Starter для коректної установки і відображення тим доведеться додатково встановити одну невелику програму під назвою Personalization Panel 1.2. Вона додає вже наявну в Windows 7 Professional панель персоналізації, якої немає в версіях Home Basic і Starter. Завантажити її можна тут. Тепер у вас є повноцінна Windows 7 Professional (зрозуміло, тільки в плані налаштувань оформлення), і можна приступати до установки тем.

Теми, стилі і корисні утиліти

Потрібно вміти відрізняти теми і колірні стилі. Останні встановлюються дуже легко, для цього потрібно всього лише клікнути по викачаного файлу стилю два рази і запустити процес установки. Що стосується безпосередньо тим, то перед установкою бажано завантажити спеціальну програму, суттєво полегшує установку тем. Називається вона Vista Glazz, а завантажити її можна ось звідси. Vista Glazz корисна ще й тим, що повністю сумісна з найбільш популярними операційними системами лінійки Windows - XP, Vista і Seven. До того ж, ця програма підходить як для 32-х, так і для 64-хразрядних операційних систем. Vista Glazz чудово справляється з автоматизацією установки тим, стилів і інших елементів оформлення робочого столу.

встановлюємо теми



Тепер докладно про те, як встановити тему Windows 7. Після установки Vistaglazz запускаємо її, натискаємо на інформацію, що з`явилася іконку для того, щоб пропачтіть файли, необхідні для установки тим. Потім перезавантажуємо програму, після чого можна вже ставити і самі теми. Тепер цей процес можна здійснити дуже легко, потрібно лише копіювати усі теми оформлення, які ви завантажили і хочете встановлювати, в папку Windows на диску C: Windows / Resources / Themes. Все, що нам залишилося зробити після цього, - зайти в папку «Персоналізація», де і знаходиться управління темами, і вибрати бажану тему або стиль оформлення.

І наостанок маленьке зауваження. Іноді в архівах, де міститься тема оформлення Windows 7, можна знайти папку System files, в якій знаходяться файли, необхідні для заміни файлів у відповідній папки системи. В принципі, можете з цією папкою нічого не робити і просто видалити, однак для повної сумісності теми оформлення з операційною системою все ж рекомендується замінити оригінальні файли файлами з архівної папки. Тепер ви знаєте все про те, як встановити тему Windows 7, і про програми, які для цього потрібні.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!