» » Як навчитися літати по-справжньому?

Як навчитися літати по-справжньому?

Як навчитися літати по-справжньому?

З давніх-давен людство задавалося простим питанням «Чому люди не літають?». Відомі винахідники шукали відповідь на це питання, придумуючи пристосування для польоту, ширяння і повільного падіння. Вони вивчали птахів і аеродинаміку для створення потрібних конструкцій. І ось сьогодні ми можемо літати на літаках, стрибати з парашутом, парити за допомогою планера і використовувати безліч інших пристосувань, щоб відчути себе птахом.

Розглянемо докладніше, як сьогодні можна навчитися літати по-справжньому.

Польоти зі складною підготовкою

Щоб навчитися літати на літаку, буде потрібно досить багато часу вчитися до цього льотним інструктором та професійним пілотом. До того ж це буде коштувати досить багато грошей. Якщо ви зміцнилися в своєму бажанні вміти літати на повітряних судах, то вам необхідно:

  1. Вибрати тип судна. Це можуть бути різні види літаків і вертольотів. Ви можете стати як професійним пілотом військової авіації або капітаном Боїнга, який перевозить пасажирів на інший кінець світу, так і навчитися управляти пожежним, вантажним, пасажирським або військовим вертольотом. Вибір лише за вами.
  2. Після того, як ви визначитеся з видом керованої техніки, необхідно знайти неподалік с вашим місцем проживання авіабазу або навчальний заклад, де вас навчать літати. На простих видах техніки будуть потрібні нетривалі льотні курси з практикою. Однак для серйозної техніки на кшталт пасажирських літаків, військових вертольотів або пожежних літаків, вертольотів, буде потрібно вчитися в навчальному закладі, особливо якщо ви хочете потім працювати на компанію.

Навчання зазвичай включає в себе практику, теорію і симуляційні польоти на комп`ютері.



Більш докладно про це розповість наша стаття Як навчитися літати.

Польоти без складної підготовки

Назвати польотами стрибки з парашутом, планування на планері, польоти на повітряних кулях і інші види екстремального спорту досить складно, але можна. Якщо на повітряній кулі ви можете регулювати підйом і опускання на землю, то з парашутом, планером і інших плануванні ви всього лише плавно опускаетесь на землю завдяки спеціальній конструкції костюма або пристрою пристосувань для цього.

На щастя, для такого роду польотів немає необхідності платити за навчання, і їх ви можете спробувати в будь-який час. Буде потрібно лише невеликий інструктаж і контроль за вами інструктора, який простежить, щоб ви не поранилися під час польоту.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!