» » Як вбити час?

Як вбити час?

Як вбити час?

Багато людей скаржаться на брак вільного часу. Однак в житті кожного бувають випадки, коли вільного часу, навпаки, занадто багато і ви не знаєте, чим його зайняти. Наприклад, коли ви приходите втомлений увечері додому і у вас немає бажання кудись йти або займатися якимись домашніми справами. Про те, чим зайняти себе в такі моменти, або, іншими словами, як вбити час, і піде мова в даній статті.

читання книги

Найкраще проведення часу - це читання книги. На жаль, не кожен зараз має можливість викроїти хоча б годину в день на читання книг. Більшість встигає читати лише в метро, по дорозі на роботу, і то не завжди. А між тим, читання розвиває людську пам`ять і мислення, збільшує словниковий запас і допомагає дізнатися багато нового.

Якщо у вас видався вільний час, завжди має сенс витратити його на читання. Якщо ви дуже втомилися для того, щоб читати професійну літературу, виберіть будь-яке художній твір, яке вам ближче всього за жанром, і пориньте в новий для себе світ разом з літературними героями цієї книги. Поєднуйте приємне з корисним.

Гра на музичних інструментах



Якщо у вас вдома є який-небудь музичний інструмент, з яким ви давно не вправлялися, саме час дістати його із запилених антресолей і труснути, як то кажуть, старовиною. Можливо, хтось із членів вашої родини колись захоплювався грою на гітарі, а тепер закинув це заняття. Чому б вам, в свою чергу, не витратити раптово утворилося у вас вільний час на розучування нових акордів?

Почніть вести щоденник

Вас ніхто не змушує купувати різнокольорову записну книжку з замочком, але якщо вас такий варіант щоденника приваблює найбільше - то будь ласка. У більшості випадків вам вистачить звичайного текстового документа на комп`ютері. Якщо ж ви шукайте визнання, то можете почати вести власний блог в інтернеті. Ведення щоденника допомагає краще зрозуміти себе, власні бажання і прагнення. Крім того, через кілька років вам напевно буде цікаво озирнутися назад і посміятися над тими проблемами, які зараз здаються для вас значущими і їжа чи розв`язуються.

Фізична активність



Відсутність енергії і життєвих сил допоможуть заповнити заняття спортом. Якщо ви відчуваєте, що втомилися і вам не хочеться нічого робити - вирушайте в тренажерний зал, басейн, на стадіон і т.д. Як не дивно, але такі активні фізичні навантаження не тільки не втомлять вас ще більше, але дадуть вам приплив сил і бадьорості. Звичайно, якщо у вас немає часу займатися спортом регулярно, немає сенсу купувати дорогі абонементи в спортзал. Але ви цілком можете позайматися при бажанні і вдома: просто включіть на комп`ютері або телевізорі який-небудь видеоурок з йоги, аеробіки, боротьби і т.д. А ще краще - одягніть кросівки і вирушайте бігати в найближчий до будинку парк. Можливо, вам так сподобаються такі пробіжки на свіжому повітрі, що з часом це стане для вас щоденним ритуалом.

Вивчення іноземних мов

Навряд чи на світі знайдеться людина, яка могла б сказати, що знання іноземної мови було для нього абсолютно марно в життя. Зараз, в століття всесвітньої глобалізації, коли кордони держав поступово стираються, як ніколи важливо вміти спілкуватися з якомога більшою кількістю людей і черпати інформацію з різних джерел. Якщо ваші знання англійської мови знаходяться на рівні «London is the capital of Great Britain», саме час почати підтягувати рівень володіння мовою хоча б до розмовного.

Інтернет

Більшість людей вважає за краще вбивати час в інтернеті. У Мережі можна зайнятися наступними речами:

  • Завести профіль в одній із соціальних мереж - Вконтакте, Однокласники і Facebook. Спілкування з друзями, безліч захоплюючих flash-ігор, групи однодумців і різні сервіси дозволять вам урізноманітнити відпочинок.
  • Подивитися онлайн-кіно на таких кінопорталов, як Ivi або Megogo. З огляду на масштаб цих мережевих кінотеатрів, ви знайдете собі фільм до душі.
  • Пограти в популярні онлайн-ігри, наприклад: WoT, Perfect World або War Thunder.

Читайте також статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!