» » Як розважитися?

Як розважитися?

Як розважитися?

У цій статті ми поміркуємо на тему, яка, хоч раз, та хвилювала кожного з нас: як розважитися? Де б не застала Вас нудьга, з ким би Ви не були, завжди знайдеться спосіб, як можна розважитися. Крім того, бувають ситуації, коли справ багато, але лінь долає Вас, і потрібно відволіктися і повеселитися трохи, щоб з`явилися сили на їх продовження.

Як розважитися будинку

Багато людей, більшу частину вільного часу проводять удома, тому, дуже Важливо придумати собі цікаві заняття, а не просто валятися на дивані. Ось, що можна запропонувати, в разі, якщо Ви один:

  • Подивитися ТВ. Хоча часом там показую повна маячня, але, раптом Вам пощастить, і хоч по одному каналу, та й іде цікава передача або фільм.
  • В епоху прогресу, гріх не розважитися в мережі. Про те, як розважитися в інтернеті, мова піде нижче.
  • Почитати книги, журнали, газети. Адже, читання облагороджує, хоча і не будь-яке.
  • Помріяти на різні теми. Наприклад, Ви - супер-герой, і рятуєте світ.
  • Зробити зарядку. Досить корисне заняття, за допомогою якого Ви разомнете своє тіло, і отримаєте заряд бадьорості.
  • Зробити перестановку. Зміна інтер`єру може оживити Вашу квартиру, хоча необов`язково підходити до цього глобально, досить переставити і пару речей у Вашій кімнаті, і подивитися на неї по-новому.
  • Пограти з Вашим вихованцем, якщо він у Вас є.
  • Розібрати старі фото, і влаштувати ностальгічний вечір, або день. Часом, перегляд старих фотографій приносить купу позитивних емоцій.
  • Написати мемуари. Через пару місяців, у вільний час, Вам буде, що почитати.


Якщо ж, для веселощів Вам не вистачає компанії, то варто покликати гостей (друзів, родичів, свого хлопця / дівчину). З ними Ви, також, можете розважитися, використовуючи деякі перераховані вище варіанти. На додаток, можна запропонувати влаштувати фотосесію. Придумайте ідею для фото зйомки, наприклад, можна скопіювати Ваших улюблених кіногероїв, головне, щоб все це приносило Вам задоволення, та й на пам`ять залишаться веселі кадри Вашої зустрічі.

Як розважитися в інтернеті

У мережі, кожен знайде собі заняття до душі. Ось кілька варіантів:

  1. Перегляд смішних і просто цікавих відеоматеріалів в інтернеті (наприклад, на порталі ютубі). Краще вибрати Ваше питання, і знайти відео з пошуку. Якщо не знаєте, що хочете подивитися, то використовуйте такі пошуки: саме смішно відео і т.д.
  2. Перегляд фотографій і картинок смішних і зі змістом, або просто красивих, на будь-яку тему. У цьому сенсі відмінно підійдуть демотиватори.
  3. Різні онлайн ігри, в тому числі, ігри з реальними людьми не на проходження, а просто, як розвага (ерудит, різні карткові ігри, аркади і т.д.)
  4. Подивитися фільми або серіали он-лайн.
  5. Почитати електронні книги, або цікаві статті.
  6. Зайнятися он-лайн навчанням, на спеціальних навчальних порталах, серед яких багато і безкоштовних. Так, Ви можете, наприклад, вивчати іноземну мову.
  7. Познайомитися з новими людьми, в тому числі, з віддалених від Вас районів Землі, використовуючи, наприклад сайти знайомств, або той же скайп.

Як розважається молодь



Питання дуже цікаве, тому що в різний час, молодь захоплюється різними речами, і якщо Ви себе до неї відносите, то Ви, як мінімум, повинні знати захоплення сучасної молоді:

  • Нічні клуби.
  • Спорт, в тому числі: пейнтбол, походи на скеледроми, більярд, боулінг, сноуборд. Сучасна молодь досить активна. І, багато хто цінує здоровий спосіб життя, тому, досить часу приділяють своєму тілу і духу, відвідуючи заняття йоги, різних танців, басейн і т.д.
  • Музичні концерти різних напрямків. Багато драйву отримуєш, слухаючи живу музику, і спостерігаючи за тим, як музиканти віддаються своїй справі на сцені. Часто це поєднують з походом до нічного клубу.
  • Театр.
  • Шопінг.
  • Тематичні вечірки, що влаштовуються будинку.
  • Виставки і музеї.

Багато що з перерахованого, можна робити як на самоті, так і компанією, або зі своєю другою половинкою. Хоча в останньому випадку є й інші варіанти розваг, більш інтимні, про яких, і говорити-то не варто. Так як, якщо Ви залишилися наодинці з Вашою другою половинкою, то перше, що Вам прийде на розум при відповіді на питання: як розважитися з дівчиною, це, звичайно ж, зайнятися з нею любов`ю. Крім того, можете влаштувати для коханої людини романтичну вечерю, і допоможе Вам у цьому інша стаття нашого сайту.

Тепер, у Вас є пару ідей, як розважитися, і Ви можете розширити список, переглянувши його крізь свої пристрасті і захоплення. Крім того можете прочитати статтю: «Чим зайнятися цікавою?».



Увага, тільки СЬОГОДНІ!