» » » Чим зайнятися з чоловіком?

Чим зайнятися з чоловіком?

Чим зайнятися з чоловіком?

Прийшла зима, і настав час довгих вечорів, які подружні пари коротають будинку, адже на вулиці може бути холодно або просто немає грошей посидіти десь в барі. Загалом, причин залишитися вдома багато. А чим зайнятися з чоловіком ввечері, милі дружини ще не придумали. Звичайно, можна подивитися телевізор, особливо якщо у Вас двох є улюблене шоу або серіал, який йде регулярно, і Ви стежите за тим, що відбувалося. Також молодим сімейним парам можна порекомендувати пограти удвох за комп`ютером. Особливо, якщо це ігри для двох: якісь аркади або головоломки. Удвох Ви можете зателефонувати друзям, родичам, своїм знайомим по скайпу і поділитися новинами. В Інтернеті маса різних програм, типу «криве дзеркало» або моделювання зображення майбутньої дитини, гороскопи на прийдешній рік. А ось чим зайнятися з чоловіком будинку, якщо немає електронних розваг?

Зараз ми підкинемо Вам парочку цікавих ідей:

  • Займіться прибиранням. Ніколи не буде зайвим пройтись з пилососом або протерти підвіконня. Можливо, Ви з чоловіком давно хотіли пересадити квіти або пересунути меблі. Ось і займіться цим удвох.
  • Приготуйте на вечерю щось незвичайне. Діставайте зі старих записів мамині рецепти пирогів або накрутіть суші. Залучіть чоловіка до цікавого процесу готування, доручіть йому відповідальну справу: наприклад, нарізати красиво фрукти.
  • Відпочиньте від всього і насолоджуйтеся сексом. Доведеться вимкнути телефон і поставити багато свічок, але хвилини наодинці з коханою - це найважливіше в сімейному житті.
  • Візьміть кожен по цікавій книзі і почніть читати. Нехай це буде енциклопедія або класичний роман, і захопіться цим заняттям, а потім зачитуйте один одному найцікавіші місця.
  • Можете по-старому зіграти в настільні ігри. Згадуйте правила «Дурня» та інших азартних ігор, тільки не програйте один одному весь сімейний бюджет. Якщо під рукою немає карт або нард, то використовуйте усні гри: «Крокодил», «Міста» та інші.
  • Завалялися газети? На останніх сторінках шукайте кросворди: перевірте на ерудованість вашу другу половинку. Також там ви знайдете анекдоти і веселі історії.
  • Подивіться фотографії. Почніть з найстаріших, давно забутих: перші знімки, фото з випускного, поїздки в табір і на морі. Дістаньте знімки, пов`язані з вашою любов`ю, фото вашого весілля - вони нагадають ще раз про ваші почуття.
  • А якщо вже нічого немає під рукою, то просто поговоріть. Розкажіть цікаві історії дитинства, коли ви ще не були знайомі, страшні сни або веселі випадки з роботи. Іноді таке спілкування приносить більше душевного тепла, ніж багато інших заняття.


Ось ми і розповіли, чим зайнятися з чоловіком удвох. Дуже сподіваємося, що наша стаття Вам сподобалася!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!