» » » Як зробити ромашку?

Як зробити ромашку?

Як зробити ромашку?

Раз ромашка, два ромашка ... Цей милий квітка хочеться споглядати цілий рік, але цвіте він, на жаль, тільки жарким літом. Так, найчастіше, увагу ми на нього звертаємо, коли нам поворожити на кавалера хочеться - любить чи не любить. Особливим ароматом ромашка не відрізняється, але її білосніжні пелюстки і яскравий жовтий кружечок посередині привертають увагу всіх без винятку. Як зробити ромашку самому? Це цілком можливо. Гарний і ніжна квітка можна піднести близькій людині в подарунок, або просто прикрасити ромашкою інтер`єр квартири, помістивши її в вазі, як оригінальний декор.

Матеріали для виготовлення ромашки

Для виготовлення ромашки знадобляться наступні інструменти і матеріали:

  • Квіткова стрічка зеленого кольору.
  • Оксамитова папір.
  • Ножиці.
  • Клей.
  • Кусачки.
  • Математичний циркуль.
  • Ніжка для квітки - дерев`яна.
  • Лінійка, олівець, транспортир і ластик.

Отже, як зробити ромашку з паперу, щоб вона була дуже схожа на прекрасний справжній квітка? Потрібно намалювати на папері рівне коло. Це робиться циркулем. Ну, в крайньому випадку, можна для шаблону використовувати звичайний гранований стакан в перевернутому вигляді.

Розмір квіток можна вибрати будь-який, але тільки варто враховувати, що занадто великі будуть виглядати гарніше і ефектніше. Далі вирізаємо два гуртка для кожної квіточки і робимо на них штук шість-вісім розрізів. Тільки розрізи не повинні доходити до центру квітки!

Ромашка-орігамі



Пелюстки ромашки складаємо вдвічі, щоб ромашка вийшла природною. Тепер нам відомо, як зробити орігамі Ромашку, адже заготівля вийшла об`ємною, немов справжній квітка! Все так же проробляється і з квітками з іншого кольору. Потім накладаємо заготовки різного кольору один на одного і склеюємо їх в серединці.

Ромашку неможливо уявити без «сонячної» серединці. Приготуємося до її виготовлення. Для цього вирізаємо тонкі смужки з паперу, скручуємо їх щільно і склеюємо. Яскравий диск розміщуємо на ромашці, яка на очах «оживає»! Ну, і в завершенні вироби створюємо стеблинки для квітки. На дерев`яні палички наметовому стрічку зеленого кольору і приклеюємо вже готові листочки на ніжки.

Гірлянди і серветки з ромашок

Ніжний літній квітка готовий! Він зможе радувати вас довгий зимовий час. А на новорічні урочистості з таких ромашок можна збагнути цікаву гірлянду, яка буде в радість і дітям, і дорослим. Ромашки просто нанизуються на нитку і прикрашають кімнату, огортаючи її білими квітками. Як зробити ромашку своїми руками, можна навчитися за короткий час. Якщо ви вмієте в`язати, то пелюстки ромашки легко в`яжуться гачком з білих бавовняних ниток. Після того, як вони будуть пов`язані, потрібно їх прикрасити і прикріпити на твердий стебло з дроту, попередньо обмотаний стрічкою густо зеленого кольору.

У святкові дні будуть чудово виглядати на столі серветки у формі ромашки. Вони виготовляються з паперових готових серветок, які можна придбати в будь-якому магазині. З серветок вирізаються ромашки будь-яких розмірів і відтінків і розкладаються під тарілки на святковому столі. По-перше, це оригінальний декор застілля, який привабливий, а по-друге, такі ромашки-серветки виділяють ніжний аромат, не перебиває запах страв.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!