» » » Хто такий спанч боб?

Хто такий спанч боб?

Хто такий Спанч Боб?

Спанч Боб Сквер Пентс, він же в російській дослівному перекладі Губка Боб Квадратні Штани - всесвітньо відомий герой однойменного, не побоїмося цього слова - культового мультсеріалу, який ось уже цілих чотирнадцять років не сходить з екранів телевізорів. Перші глядачі Спанч Боба давно виросли і самі стали мамами і татами, а Губка Боб і раніше користується незмінним успіхом у маленьких глядачів. Важко однозначно відповісти на питання в чому секрет такої популярності цього вельми і вельми дивного персонажа. Адже по суті своїй Спанч Боб - морська губка, що мешкає на океанському дні. За дивною примхою режисера ця губка має вигляд великої яскраво-жовтою кухонної мочалки. При цьому він носить горезвісні квадратні штани і червону краватку, розумний, в міру балакучий, добродушний і дуже наївний. Тепер, коли ви маєте загальне уявлення про те, хто такий Спанч Боб, трохи розповімо про його друзів і ворогів, а так само про місце, де він живе.

  • Патрік - розумово відстала морська зірка, головний друг Губки, він же головний джерело всіх його неприємностей, бо втілюючи в життя його чергову божевільну ідею, Губка обов`язково потрапляє в історію, з якої потім успішно виплутується протягом всієї серії.
  • Гері - домашня равлик Боба, підводний аналог наших кішок.
  • Сквидвард - восьминіг, сусід Губки, регулярно намагається грати на кларнеті, постійно сердитий на Спанч і Патріка через їх безглуздих жартів.
  • Юджин Крабс - господар закусочної в якій працює Губка Боб, старий буркотун і жахливий скнара.
  • Сенді - неймовірна білка з Техасу, вона досконало володіє карате, змушена постійно носити скафандр, так як не може дихати під водою.
  • Шелдон Планктон - головний лиходій серіалу, весь час лагодить всілякі підступи і постійно намагається викрасти засекречену формулу крабсбургеров, які Боб готує в закусочній Юджина.


Вся ця весела компанія проживає в місті Бікіні Ботом, який, не дивлячись на те, що знаходиться на дні Тихого океану, дуже вже схожий на наші з вами звичайні земні міста.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!