» » » Як бути, як віолетта?

Як бути, як віолетта?

Як бути, як Віолетта?

"Віолетта" - молодіжний телесеріал, який притягує до екранів телевізора мільйони підлітків з усього світу. Віолетта - дівчинка-підліток, яка спочатку веде спокійний спосіб життя, але після повернення до Буенос-Айрес її життя кардинально змінюється. З нашої статті ви дізнаєтеся про те, як стати схожою на головну героїню серіалу "Віолетта".

Яка вона - Віолетта?

Перш ніж перейти до перетворення в Віолетту, необхідно зрозуміти, що вона з себе представляє.

Віолетта - звичайний підліток. У неї, як і у багатьох молодих людей, є свої проблеми, але творчість супроводжує її по життю. По всіх усюдах вона займається музикою.

Віолетта - не ідеал. Вона постійно сперечається з дорослими, особливо зі своїм батьком - але хто в такому віці не йде наперекір дорослим? Саме тому вона близька підліткам з усього світу.



Головна героїня - романтик, тому вона шукає «принца на білому коні» та мріє про вічну любов. Всі ці якості і притягують підлітків до екранів телевізорів, і багато хто з них хочуть бути, як Віолетта.

Як бути, як Віолетта: поради

Варто відзначити, що немає потреби у всьому копіювати головну героїню, необхідно бути самою собою. Але якщо все ж хочеться бути трішки схожою на Віолетту, то можна звернути увагу на такі моменти:

  1. Навчання, навчання і ще раз навчання. Як і головна героїня Віолетта, потрібно постійно і наполегливо вчитися. Це перше, що необхідно перейняти у Віолетти. Вона знає, що нові знання їй завжди знадобляться в житті, і тому відвідує різні гуртки та заходи.
  2. Гарний настрій. Необхідно у всьому і завжди шукати позитивні моменти (навіть в тих ситуаціях, які носять негативний характер), що буде піднімати настрій вам і оточуючим вас людям. Чи не переставайте посміхатися, як і героїня серіалу, адже посмішка має чудодійну силу.
  3. Творчість. Головна героїня протягом усього серіалу намагається реалізувати себе у творчості. Інші герої серіалу «Віолетта» теж чимось займаються: музикою, живописом, письменництвом. Не обов`язково робити те, що роблять наша героїня і її друзі, найголовніше - знайти те, що вам до душі. Це може бути і вишивання, і танці, і навіть плетіння з бісеру.
  4. Дружелюбність і відкритість. Якщо станете більш доброзичливою, до вас потягнуться люди. Ви знайдете більше друзів, які зможуть допомогти в скрутну хвилину. Не обов`язково змінюватися зовні (міняти гардероб, робити нову стрижку або зачіску), велике значення має ваш прекрасний внутрішній світ. Слід пам`ятати, що кожна дівчина буде улюблена незалежно від кольору волосся, зростання і гардероба.
  5. Скромність є атрибутом кожної дівчини. Скромність повинна бути не тільки в поведінці, але і в одязі. Віолетта в повсякденному житті не носить яскраву і зухвалий одяг і не фарбується сильно.
  6. Щирість. Віолетта намагається не брехати і цим приваблює нових друзів. Справжні друзі не потерплять брехні. Необхідно бути щирою зі своїми рідними та друзями.
  7. Самоаналіз. Віолетта постійно аналізує свою поведінку. Вона завжди намагається знайти вихід зі скрутної ситуації і при цьому не нашкодити оточуючим її людям. Найголовніше - зрозуміти свою помилку і вчасно постаратися її виправити, але часом це зробити дуже складно.

Віолетта - це не ідеальний позитивний герой молодіжного серіалу, але те, що вона не наслідує нікому, привертає все нових і нових шанувальників. Вона - не казковий герой, тому кожна дівчина в поведінці Віолетти може знайти щось своє.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!