» » » Як поміняти в кс руку?

Як поміняти в кс руку?

Як поміняти в КС руку?

Counter-Strike - це гра, в якій частки секунди можуть вирішити долю бою, тому корисно знати і вміти користуватися деякими перевагами перед противником, щоб повернути ігрову ситуацію в свою сторону. Однією з таких маленьких, але дуже корисних хитрощів є зміна руки, в якій знаходиться зброя. Так як модель гвинтівки займає певну частину екрана, то видимість деяких деталей залишається поза досяжністю гравця. Щоб виправити цей недолік геймплея, в статті будуть наведені консольні команди і список налаштувань, які допоможуть вам поміняти в кс руку.

CS GO - зміна руки

Поміняти руку в кс го можна двома способами:

  1. Відкриваємо консоль (~) гри і в командному рядку прописуємо команду: cl_righthand 0. Зміна моделі руки відбувається миттєво, тому дану команду можна використовувати і під час матчу, підлаштовуючи огляд екрану під конкретний випадок. Відповідно, щоб повернути знову праву руку, необхідно прописати: cl_righthand 1.
  2. В кс го поміняти руку можна і за допомогою налаштувань. Для цього заходимо в меню гри: Налаштування - Контролер - Важелі руху / огляду - Лівша.

Зміна руки в Counter-Strike 1.6

Для того щоб поміняти руку в кс 1.6, можна скористатися вже згаданим методом: додавання команди cl_righthand в консоль гри. Але існують ще два способи поміняти в кс 1.6 руку:

  1. Заходимо в меню гри: Options - Multiplayer - вкладка Advanced - Weapon alignment. З випадного меню вибираємо: Left handed / Right handed.
  2. У самій грі використовувати клавішу H - HELP. Вибираємо один з двох останніх пунктів: Use Left Hand / Use Right Hand.


При згортанні гри в системний трей в CS 1.6 деколи бувають ситуації, коли рука автоматично змінюється на ліву, що для переважної більшості початківців гравців є неприйнятним, тому що вони не звикли стріляти з лівої руки. Щоб швидко перемикатися між лівою і правою рукою можна вдатися до наступних бінді клавіш:

  • bind клавіша 1 cl_righthand 1
  • bind клавіша 2 cl_righthand 0

Замість значень: "клавіша 1" і "клавіша 2" використовуйте зручні для вас кнопки. Наприклад F2 і F3. Тоді при натисканні кнопки F2 рука буде змінюватися на праву, при F3 - на ліву. Деякі професійні гравці застосовують швидке переключення рук для адаптації моделі під ігрову ситуацію, що дає їм невелику перевагу, тому ви можете перейняти їх досвід, навчившись згодом стріляти з двох рук.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!