» » » Чому вилітає кс?

Чому вилітає кс?

Чому вилітає КС?

Як і будь-яка інша гра, Counter-Stike (в народі - КС) схильна до всіляких збоїв. Якщо програма не запускається або відбувається так зване "викидання" з гри, геймери задаються питанням, чому вилітає КС і що з цим робити.

Поговоримо про різні причини, які пов`язані з даною проблемою.

Несумісність ПК і гри

Найпоширеніша причина, по який гра може вилітати, - це несумісність можливостей персонального комп`ютера до вимог гри. Перш ніж встановлювати гру на ПК, слід звірити ці дані, при цьому показники комп`ютера повинні бути вище, ніж необхідно для запуску гри. Якщо показники в нормі, то можна спробувати запустити програму сумісності. Для цього в папці з грою натискаємо по .exe правою кнопкою і вибираємо вкладку "Сумісність". Далі ставимо галочку «Запустити програму в системі сумісності з» і вибираємо систему, яка встановлена на вашому ПК. Далі тиснемо «Ок».

«Слабка» відеокарта

Крім того, якщо ваша відеокарта «слабенька», то це теж може перешкоджати нормальному ходу гри. Якщо у вас підходяща відеокарта, то можна синхронізувати її з додатком CS. Для цього необхідно зайти в «Пуск» - «Панель управління» - «Панель управління відеокартою (повинен мати свою назву вашої відеокарти)». Далі слід вибрати «Регулювання налаштувань зображення з переглядом» - «Налаштування зображення» - «Параметри Зображення відповідно» і вибрати автонастройку. Таким чином, система сама буде підбирати налаштування.

Антивірус і fireball

Також можна спробувати відключити антивірус і fireball. Іноді дані додатки блокують запуск ігор або їх нормальну роботу, в тому числі і CS.

завантаженість ПК



Якщо в момент запуску гри у вас відкрито велику кількість програм і додатків, то CS може просто не завантажитися. В такому випадку закрийте програми і спробуйте запустити додаток ще раз. Також можна відкрити «Диспетчер завдань» і перевірити, чи не відкрито чи двічі додаток explorer.exe, - одне з них слід завершити.

оновлення

Якщо ви встановили моди для оновлень, то це може бути також причиною непрацездатності гри. Спробуйте видалити їх і запустити гру повторно.

Вся інформація про гру КС знаходиться в розділі Counter-Strike.

Про те, чому можуть вилітати інші ігри, читайте в статті Чому вилітають гри.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!