Що краще xbox?

Що краще Xbox?

Сьогодні для покупців представлений досить великий вибір ігрових приставок. Вони можуть бути: стаціонарними, портативними. Стаціонарні консолі (приставки) можуть підключатися до телевізора і монітору, на них виводиться звук і зображення. Грають за допомогою контролерів, які приєднані проводами до приставки, також існують бездротові технології. За допомогою портативних пристроїв можна грати в будь-якому місці, вони забезпечені рідкокристалічним екраном і кнопками управління, розташовані на передній частині панелі. У порівнянні зі стаціонарними консолями, вони мають дещо обмежені можливості.

лідери консолей

  • Xbox 360.
  • Nintendo Wii.
  • Sony PlayStation 3.

Це приставки нового покоління і тому шукати відповіді на запитання, що стосується того, що краще Xbox 360 або Sony PlayStation 3 не варто, а треба лише спробувати розібратися, так як скрізь є свої підводні камені. Для цього зробимо порівняльну характеристику.

Характеристики ігрових приставок

  • Зовнішній вигляд. Для кого-то це не має значення, а для кого-то навіть дуже важливо, щоб приставка мала сучасний стильний вигляд. Над моделлю Xbox 360 дизайнери компанії Microsoft серйозно попрацювали. Результат вийшов приголомшливим: оригінальна форма, відмінна рівна передня панель і м`які обводи. Вона виглядає набагато краще PlayStation 3. Однак виробники допустили істотний недолік, при вазі менше п`яти кілограмів, вона видає більше шуму, ніж той же консоль PS3, який важить п`ять кілограмів. Nintendo Wii виглядає набагато скромніше своїх побратимів, але вона дуже тихо працює, має компактні розміри і завдяки своєму скромному дизайну підійде до будь-якого інтер`єру.
  • Внутрішньо зміст. Якщо порівнювати приставки по використовуваному процесору, безумовно, можна сказати, що краще Xbox. Він містить повноцінний трьохядерний IBM Xenon 3,2 ГГц, Sony PlayStation 3 має багатоядерний IBM Cell BE 3,2 ГГц, а Nintendo Wii отримав досить скромний IBM Broadway 730 МГц.
  • Відеосистема. У цьому плані Xbox 360 поступається PS3, яка має можливість працювати на частотах понад 600 мегагерц. Це значно вище, ніж у Xbox, не кажучи вже про Nintendo Wii, вона і не збиралася конкурувати з такими монстрами як Xbox і PS3. Але, не дивлячись на свої скажімо так, не запаморочливі характеристики, Nintendo Wii намагаються потіснити лідерів.
  • Якщо порівнювати з цифр, то PS3 виглядає начебто більш потужною, але, тим не менш, Xbox 360 перевершує свого конкурента. Це пояснюється тим, що процесор PS3 має більше можливостей, а Xbox 360, використовуючи відомі інструменти, такі як DirectX більш «доброзичливий».

Використання онлайн-серверів



Велике значення для ігрових приставок мають онлайн-сервіси. Що краще? Xbox значно перевершує своїх суперників в цьому плані. Вони прості в користуванні і дуже зручні. Пройшовши нескладну реєстрацію, користувач набуває один нік, який працює у всіх іграх онлайн. Тут спостерігається загальна статистика і рейтинг грають, а також є можливість скачування демоверсий. В якості валюти використовується Microsoft Points, за допомогою якої можна отримати нові моди, різні фільми, повну версію гри. Причому все це у відмінній якості і при високій роздільній здатності.



Тут можна однозначно сказати про те, що краще xbox 360, консолей немає, в порівнянні з ним PS3 виглядає дуже блякло, не дивлячись на те, що має такі ж можливості, причому безкоштовно. Nintendo Wii, на відміну від попередніх ігрових приставок, не об`єднує свої сервери в єдину службу і вони доступні у вигляді каналів, що пропонують якусь інформацію.

Гонка за лідерство триває, і поки не відомо, яка з приставок буде переможцем. Вони всі мають свої плюси і мінуси, але лідером продажів на сьогоднішній день є Xbox 360, так як для любителів ігор вона є найкращою. Але вибір, в будь-якому випадку, за вами. Вам будуть цікаві наші статті: «Що краще: PS3 або Xbox 360?»І«Що краще xbox або playstation?».



Увага, тільки СЬОГОДНІ!