» » » Як вибрати psp?

Як вибрати psp?

Як вибрати PSP?

Світ ігрових приставок сьогодні просто величезний, тому перш, ніж іти в магазин за покупкою, вам неодмінно варто дізнатися, як вибрати psp, щоб не стати жертвою недбайливого продавця або власної безграмотності.

Ми розповімо вам, які моделі psp існують сьогодні, і ви самі зможете вирішити, що вам підходить.

PSP 1000

Ця модель PSP була першою, і сьогодні вона вже, на жаль, не випускається, однак, її ще можна знайти на вторинному, так би мовити, ринку. Свого часу вона була вкрай популярна, але від сьогоднішніх моделей її відрізняє дуже велику вагу і значні габарити. У неї є маса плюсів: вона дешева, і її можна легко прошити, у не є навіть Wi-Fi .До речі, вона до цих пір відмінно підходить для ігор.

PSP 2000

Ця приставка, в порівнянні з попередньою, стала набагато тонше і стрункіше, хоча знайти її можна тільки в спеціалізованих магазинах, а так, з виробництва вона вже практично знята. У неї з`явився USB зарядка від комп`ютера, що дуже навіть не погано, а ось ТВ виходом мало хто користувався. У неї ще стара плата, тому її так само просто прошити і коштує вона відносно не дорого, до того ж вона легка, що важливо.

PSP 3000

Це вже дійсно модель нового покоління. Вона яскрава, у неї з`явився новий дисплей і мікрофон. До того ж вона володіє пам`яттю в 2-4 гіга. Це практично, мрія кожного геймера, але за умови, що її прошивка 5,03 і нижче. В цьому випадку у вас є можливість скачувати з інтернету будь-які вподобане гри.

PSP Go



Прогрес, як відомо, на місці не стоїть. Те ж і з нашою приставкою. І якщо ви бажаєте купити psp, яку вибрати з наявного різноманіття? Звернули свою увагу на PSP Go? Вас цілком можна зрозуміти. Адже ця модель змінилася кардинальним чином в порівнянні з попередніми. До того ж приставка стала слайдером, хоча екран її чомусь -то став менше, та й дисковод пропав. Але зате пам`ять її тепер аж 16 гб. Однак у цієї іграшки один, але істотний недолік. Грати в неї можна тільки в скачані, причому не безкоштовно, з інтернету гри, так як прошити її абсолютно не можливо.

Як вибрати приставку psp, питання не з легких. Тут є безліч критеріїв і підходів. Але все ж, ви купуєте приставку для того, щоб в неї грати, чи не так? Тому, якщо грошей на покупку дорогих ігор в інтернеті ви витрачати не хочете, то не купуйте PSP Go, не дивлячись на те, що вона вся така модна і красива. Її поки не прошили, так що всі ігри в ній за гроші.

Краще купити інші моделі Playstation Portable, ті, що можна перепрошити, і грати, у що хочете, абсолютно безкоштовно.

колір

Якщо ви задумалися над тим, який колір вибрати, скажімо одне: приставки всіх кольорів після декількох місяців інтенсивного використання втрачають свій зовнішній лиск, їх лак облазив в тих місцях, де ваші пальці бувають найчастіше. Але є два кольори, які тримаються найдовше - золотистий і сріблястий. Так що візьміть це до уваги. Однак якщо подальший вид вашої іграшки вас мало цікавить, тоді ви вільні вибирати будь-яку з наявних кольорів.

Знаючи, як вибрати ігрову приставку psp, ви підете в магазин вже підготовленими і не потрапите на хитрощі продавців, охочих продати вам те, що давно у них вже не продається. Так що читайте наші поради і будьте пильні, купуйте тільки те, що вам дійсно необхідно.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!