» » » Як стати адміном чужого сервера?

Як стати адміном чужого сервера?

Як стати адміном чужого сервера?

На кожному сервері онлайн-ігри повинні бути адміністратори. Якщо ви вважаєте, що бути адміністратором - ваше покликання, але не знаєте з чого почати, ця стаття буде вам дуже корисна. У ній ми розповімо про те, якими якостями і рисами характеру повинен володіти хороший адміністратор і підкажемо що потрібно робити, щоб досягти цієї посади.

Що повинен знати і вміти адміністратор

Найважливіше в роботі адміністратора - це постійний контакт з людьми. Якщо ви не схильні до спілкування, такі умови роботи незабаром перетворяться для вас у непосильну ношу.

Нижче ми пропонуємо вам розглянути кілька характеристик, які повинен мати хороший адмін. Це допоможе вам прийняти остаточне рішення.

  1. Щоб стати адміністратором, мало знати основні принципи гри. Адмін повинен бути кваліфікованим гравцем, обізнаним про всі тонкощі ігрового процесу.
  2. Працювати з людьми досить непросто: до кожної людини необхідно шукати індивідуальний підхід. З цього випливає, що адміністратор повинен бути стрессоустойчів. Також він повинен шукати в собі сили не піддаватися на провокації.
  3. Головні якості адміністратора - товариськість і доброта. До нього має бути приємно звернутися за допомогою, не чекаючи негативної реакції або, того гірше, образ на свою адресу.
  4. Великим плюсом буде схильність до творчості.

стаємо адміном

Якщо ви встояли в своєму намірі стати адміністратором, керуйтеся наступними інструкціями для досягнення мети.

  1. Визначте, з яким сервером ви хочете співпрацювати.
  2. Знайдіть якомога більше інформації про нього.
  3. Пошукайте в інтернеті сайт сервера.
  4. Уважно ознайомтеся з правилами.
  5. Знайдіть контакти власника або головного адміністратора ресурсу. Це може бути логін Skype, посилання на сторінку в Facebook або прямий зв`язок через форум.
  6. Не чекайте, поки вас попросять розповісти про себе. Розповідайте самі. Обов`язково залиште свої контактні дані для зворотного зв`язку.
  7. Бажано вказати назву гри і сервер. Найчастіше у власника сайту знаходиться під контролем кілька серверів різних ігор. Йому буде важко зорієнтуватися без цієї інформації.
  8. Вкажіть адміністративні права, на які ви претендуєте.
  9. Якщо у вас є ідеї з просування сервера, запропонуйте свою допомогу в розвитку проекту.


Тепер ви знаєте, як стати адміном чужого сервера. Пам`ятайте, що робота адміністратора повинна бути не тільки обов`язком. Вона може приносити задоволення людям, по-справжньому захопленим ідеєю.

Додаткову інформацію про те, як стати адміністратором сайту, можна дізнатися зі статті Як стати адміном.

Якщо вам цікава гра CS, читайте статтю Як стати адміном в CS.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!