» » » Як грати в "російську рибалку"?

Як грати в "російську рибалку"?

Як грати в

Рибалити люблять багато. Але іноді для цього заняття важко знайти час і необхідні ресурси. Щоб задовольнити своє бажання половити рибок, можна скористатися грою «Російська рибалка».

Дана гра відрізняється від справжньої риболовлі, тому питання про те, як грати в «Руську риболовлю», може бути для новачків у цій справі особливо актуальним.

установка гри

  1. Перш за все, потрібно завантажити дану гру з Інтернету. Зазвичай такі файли знаходяться в архіві, тому перед тим як встановити "Руську риболовлю", потрібно скачаний файл розпакувати.
  2. На локальному диску створіть папку з будь-яким зручним для вас назвою. Після запуску інсталятора який був Розархівувати, і у вікні, вкажіть шлях, куди саме потрібно встановити гру. В цьому випадку створена папка буде якраз до речі.
  3. Після успішної установки гри її можна запустити і почати грати. Коли файл запущений, перед самою грою потрібно зареєструвати майбутнього гравця. Його ім`я ви можете придумати самостійно.

процес гри

На самому початку гравець потрапляє на рибальську базу, де немає необхідності купувати нерухомість. На початку гри на рахунку гравця з`являється 50 доларів. Ці кошти можна витратити, щоб придбати необхідні предмети для гри. Купити потрібні предмети можна в магазині: там продається волосінь, гачки, котушки, наживка, спінінг і багато іншого.



Щоб почати гру, можна придбати найдешевші снасті, а в якості наживки - личинку короїда. Також важливо не забувати, що самому гравцеві потрібно харчування. Тому важливо заощадити кошти для покупки продуктів в магазині або кафе. У разі, якщо на початку гри вам буде супроводжувати успіх і ви зможете зловити рибку вагою більше двох кілограмів, тоді вам обов`язково доведеться скористатися сачком - він не дозволить зірватися вашому улову.

Про правила лову риби і про турніри можна дізнатися зі статей:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!