» » » Як зробити день в майнкрафт?

Як зробити день в майнкрафт?

Як зробити день в майнкрафт?
Як зробити день в майнкрафт?

Багато користувачів світу майнкрафт скаржаться на нетривалий день в грі, який становить 10 хвилин реального часу. Ще 3 хвилини йде на проміжок між днем і вночі, коли кожні 10 секунд рівень освітлення знижується на 1 пункт. Решта 7 хвилин займає ніч. Так як в нічний час доби на території віртуального світу з`являються небезпечні моби, боротися з якими не в кожного гравця є бажання, то виникає необхідність збільшення тривалості світлого часу доби.

Колективний договір

На невеликому сервері геймери через чат можуть домовитися один з одним і лягти спати одночасно. За рахунок цього час автоматично буде використовувати. На жаль, процес дуже незручний і вимагає великої організації всіх гравців. У більшості випадків його не використовують.

ефективні способи

Більш дієві методи:

  1. Адміністратор сервера. Саме він знає, як зробити день в майнкрафт і може виконати це шляхом набору в консолі спеціальної команди - / set time ***, де * - це час. Даний параметр може приймати значення від 0 до 24000. Нуль означатиме включення світанку, а опівночі - 18000. Полудень відповідає цифрі 6000.
  2. Гравці в режимі одиночної гри, адміни і власники креативу можуть через консоль вводити / time day для активації дня. Аналогічно включається і ніч, тільки замість day пишеться night.
  3. У режимі одиночної гри можна прописати команду: / timeschedule x y. Змінні x і y - це час дня і ночі, задавши які, можна встановити на сервері вічний день.

матеріал Як зробити ніч в майнкрафт допоможе тим, кому потрібно продовжити ще коротшу, ніж день, ніч.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!