» » » Як додавати в регіон в minecraft?

Як додавати в регіон в minecraft?

Як додавати в регіон в Minecraft?

Щоб захистити свою територію від руйнувань і від проникнення чужаків, в грі існує плагін. Саме цей інструмент і відповідає за управління територіями. Отже, давайте розглянемо, як додавати в регіон в Minecraft. 

Щоб це зробити, потрібно за допомогою сокири виділити власну територію. Територія, яку ми отримаємо подібним чином, буде представляти собою нічно інше, як кубоід, тобто об`ємний витягнутий параллеліпіпед. Після того, як ви зробите це, територію необхідно назвати. Використовувати можна як латинські, так і кириличні символи. Тільки після того, як ви зробите це, ви можете вважатися повноправним власником цього регіону, і у вас виникне можливість ще й додати друзів, як мешканців на цю територію. 

Робиться це досить просто. Необхідно використовувати таку команду: / region addmember, після чого в квадратних дужках вказуєте назву регіону і нік вашого друга. Тепер ваш друг буде додано до зазначений регіон і ви можете разом грати. Тільки ви можете на території регіону ставити прапори і проводити будь-які інші дії. Удачі в грі!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!