» » » Як полетіти в майнкрафт?

Як полетіти в майнкрафт?

Як полетіти в майнкрафт?

Якщо ви вирішили трохи помандрувати в грі майнкрафт, то можна злітати на Місяць або в космос. Відправитися в подорож досить просто. У цій статті ми поговоримо про те, як полетіти в майнкрафт в космос або на Місяць і які модифікації для цього можуть знадобитися.

Як в майнкрафт полетіти на Місяць

У стандартній версії гри такого виміру не існує, тобто Місяць незаселена, і потрапити на неї неможливо. Стало бути, для того щоб здійснити політ на Місяць, необхідно встановити мод Galactic Craft.

Для початку встановіть верстак NASA і з його допомогою зберіть ракету. Після цього підготуйте стартовий майданчик, встановіть на неї ракету і заправте за допомогою завантажувача палива. Паливо виробляється з нафти на очисному заводі. Для польоту вам знадобиться повний бак.

Після цього вам потрібно екіпіруватися для подорожі. В інвентарі з`явиться нова вкладка з осередками для спорядження. У них необхідно помістити парашут, кисневу маску, частотний модуль, кисневе обладнання та два кисневі балони. Також для створення космічної станції вам знадобляться олов`яні, залізні і алюмінієві зливки та просунута напівпровідникова пластина.

Завантаживши ракету, клікніть по ній правою кнопкою миші і натисніть клавішу F. Відкриється інвентар ракети, в який ви можете завантажити їжу, додаткові балони з киснем та інше.



Для того щоб відправитися в подорож, натисніть пробіл. Піде зворотний відлік, і через двадцять секунд ракета злетить. Після зльоту стартовий майданчик знищиться. Потім з`явиться меню, в якому ви зможете вибрати один з трьох пунктів:

  • «Створити космічну станцію»;
  • «Відправитися на Землю»;
  • «Відправитися на Місяць».

Виберіть останній пункт і не забудьте при примісячення затиснути клавішу «Пробіл», інакше розіб`є при посадці.



На поверхні Місяця при ходьбі залишаються сліди, які не пропадають. Також зменшено гравітація, внаслідок чого ви можете дуже високо стрибати. Місячна поверхня складається з місячного грунту. Додатково до всього є маса печер, нові моби і місцеві мешканці, які проживають в селах.

Щоб повернутися на Землю, дістаньте з інвентарю апарату, на якому ви примісячилися, ракету і злітну площадку, встановіть на місячній поверхні і вирушайте додому. Приземлення буде відбуватися за допомогою парашута.

Як в майнкрафт полетіти в космос

модифікація AstroCraft дозволить вам вийти у відкритий космос. Для початку вам знадобиться зробити портал. Портал в космос будується і активується аналогічно порталу в Нижній світ (чотири блоки в ширину, п`ять в висоту- активується запальничкою). Перш ніж вирушити в космос, обов`язково створіть скафандр (Крафт подібно звичайній броні, тільки з вовни). Також не рекомендується відправлятися в подорож без зброї і їжі.

Скориставшись порталом, ви потрапите у відкритий космос. Будьте обережні при виході, так як платформа досить невелика, і ви можете випадково впасти на землю і померти.

У космосі роль агресивних мобів грають НЛО, нападники при наближенні на певну відстань. Після знищення НЛО з нього випадає дроп, схожий на порох, що випадає з кріпер, але має більш світлий відтінок. З трьох одиниць цього «пороху» можна створити палиці, які (разом з космічним порохом) беруть участь в Крафт космічної кирки. Космічна кирка необхідна для видобутку руди з астероїдів (якщо ви скористаєтеся будь-який інший киркою, то не чекайте, що при руйнуванні блоку випаде видобуток).

Якщо ви підстрибне у відкритому космосі, то підніметеся на велику висоту і будете плавно приземлятися, не отримавши шкоди при падінні.

Так що, сміливо додавайте різноманітність в свою гру і впокорюйте нові території!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!