» » » Чому не завантажується гра?

Чому не завантажується гра?

Чому не завантажується гра?

У тих, хто любить коротати вечори за динамічними гонками або за популярними шутерами, іноді виникають труднощі з запуском тієї чи іншої гри.

У цій статті ми розповімо, чому не завантажуються гри і як з цією проблемою боротися.

При установці гри на комп`ютер

Невідповідність комп`ютера мінімальним вимогам гри

Всі виробники відеоігор вказують, якими параметрами повинен володіти комп`ютер, на який встановлюється та чи інша гра. Чим вона цікавіше, яскравіше і чим краще в ній графіка, тим, як правило, жорсткіші вимоги. Перед покупкою або скачуванням гри неодмінно переконайтеся, чи відповідає ваш комп`ютер підтримує параметри. Якщо ви не знаєте ці параметри, подивитися їх можна наступним чином:

  1. Зайдіть в "Панель управління".
  2. Знайдіть розділ "Система і безпека".
  3. У розділі "Система" виберіть перший пункт "Перегляд обсягу ОЗУ"
  4. Необхідна установка і оновлення драйверів.


Всі ми знаємо, що будь-яке програмне забезпечення з часом застаріває. Тому його потрібно або оновлювати, або замінювати новим, більш сучасним ПО. Для коректної роботи більшості відеоігор вам буде потрібно встановити останню версію:

Використовується неліцензійна операційна система

Якщо ви використовуєте неліцензійну або піратську версію операційної системи, в ній можуть бути відсутні багато значущих для нормального запуску і подальшої роботи гри компоненти. Якщо хочете грати в нові і популярні відеоігри, доведеться розщедритися на покупку ліцензійної копії ОС.

Відсутня патч для гри



Процес виготовлення відеоігор досить копіткий і складний. Незважаючи на те, що всі ігри проходять тестування перед випуском, в них можуть зберігатися деякі несправності і з часом їм потрібно оновлення. Для того щоб гра працювала коректно на всіх пристроях, розробники регулярно випускають патчі. Якщо гра не запускається на вашому комп`ютері, спробуйте знайти в інтернеті її офіційний сайт і завантажити для неї останні оновлення.

Необхідний запуск від імені адміністратора

Деякі ігри запускаються тільки від імені адміністратора. Для цього змініть параметри свого облікового запису: Панель управління - облікові записи - додавання і видалення.

перегрів

Якщо гра запускається у вас нормально, але незабаром після запуску зображення починає смикатися і подвисать, можливо, ви маєте справу з перегрівом будь-якого компонента системи. Справа в тому, що сучасні відеоігри дуже потужні, і не кожен комп`ютер може справлятися з такою підвищеним навантаженням. Для того щоб протестувати температуру компонентів ПК, в інтернеті існує безліч безкоштовних програм (наприклад, Speccy).

При грі в режимі онлайн

Зараз великою популярністю користуються багато користувачів онлайн ігри, в яких ви встановлюєте програму-клієнт гри на свій комп`ютер, а граєте на віддалених серверах. Якщо у вас виникли проблеми з запуском такої гри, спробуйте:

  • Очистіть файли кеша і куки;
  • Покопайтеся в настройках антивіруса і фаєрвола;
  • Переінсталюйте Adobe Flash Player.

Читайте також статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!