» » » Чому не відкриваються гри?

Чому не відкриваються гри?

Чому не відкриваються гри?

Чимало людей любить грати в комп`ютерні ігри, в тому числі і браузерні, які не вимагають установки. Однак в разі звичайних і браузерних ігор бувають різні проблеми. Однією з найпоширеніших проблем є відмова гри запускатися. У цій статті ми розглянемо цю проблему найбільш детально і розповімо, чому не відкриваються гри.

Звернемо увагу на наступні проблеми:

  • відмова запуску гри за умови, що вона запускалася раніше;
  • гра була тільки що встановлена;
  • гра є браузерної.

Гра не запускається після установки

У разі, якщо гра не запускається після установки, для початку краще перевірити системні вимоги.



Перевірте характеристики вашого комп`ютера. Якщо він не відповідає мінімальним системним вимогам гри, то гра не запуститься. Також слід брати до уваги той факт, що деякі ігри вимагають підтримки спеціальних мікропрограм. Наприклад, в разі Sims 3 потрібна підтримка піксельних шейдеров. Якщо ваша відеокарта не підтримує цим прошивки, то гра не запуститься.



Одним з найбільш поширених випадків є також застарілі драйвери на вашому комп`ютері. Драйвери є програми, які встановлюються для відеокарти. Якщо вам потрібно оновити драйвери, то зробіть це якомога швидше.

Ось посилання на оновлення драйверів:

Також досить частою проблемою, з якою доводиться стикатися гравцеві, є відмова запуску гри через застаріле Direct X. Для вирішення цієї проблеми слід завантажити оновлений пакет даних:

Якщо гра запускалася раніше

  • У разі, якщо ваша гра відкривалася раніше, а зараз відмовляється запускатися, то перш за все перевірте версію Net Framework. Рекомендується регулярно оновлювати дану програму. Посилання на всі версії ви можете знайти тут: Завантажити Net Framework.
  • Якщо ви стикаєтеся з помилкою "Microsoft Visual runtime library", значить вам необхідно оновити ваш Microsoft Visual. Посилання на версію даної програми ви можете знайти тут: версії Microsoft Visual C ++
  • Також поширеною проблемою є відсутність підключення до сервісу games for windows live. Цей безкоштовний ігровий сервіс дозволяє грати в багато ігор, і без нього частину деяких ігор може працювати некоректно. Підключитися до даного сервісу ви можете за цим посиланням.
  • Також причиною може бути наявність вірусного ПЗ. Проскануйте ваш комп`ютер на наявність різних шкідливих програм і видаліть їх.

Якщо не запускається браузерна гра

  • Браузерні ігри не запускаються найчастіше через проблеми з інтернетом. Тому спочатку рекомендується перевірити з`єднання. Можливо, є проблеми з настройками вашого модему.
  • Іншою причиною даної проблеми може бути кеш, який необхідно очистити. Для цього у кожного браузера є спеціальна функція очищення кешу.
  • Також причина може полягати в застарілої версії Flash Player. Оновити ваш Flash Player можна за цим посиланням.

Додаткову інформацію про збої ігор на різних гаджетах і ПК ви можете отримати в статті Чому не включаються гри.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!