» » » Як виграти в покер?

Як виграти в покер?

Як виграти в покер?

Останнім часом покер стає однією з найпопулярніших азартних ігор. У нього починають грати не тільки в реальному житті (також званої «оффная і, часом, досить прибуткова. У великих турнірах часом крутяться мільйони доларів. Для того щоб досягти успіху в покері, потрібно мати не тільки гострий розум і щасливу руку, але і вміти грамотно аналізувати психологічний портрет своїх опонентів. Більш докладно про особливості покеру і гри в нього ви можете прочитати в одній з наших статей "Як грати в покер". Сьогодні ж зосередимося на інших питаннях і в першу чергу на питанні про те, як виграти в покер.

Для початку вам слід зрозуміти, що таке техаський холдем в цілому. Техаський холдем на сьогоднішній день є однією з найбільш поширених різновидів покеру. Основна особливість техаського холдема - в грі надаються дві кишенькові карти, а також п`ять загальних карт, до яких мають доступ усі гравці. Розрізняють декілька видів техаського холдема:

  1. Лімітований холдем. Суть очевидна після першого погляду на назву - ставки всіх гравців строго лімітовані.
  2. Пот-Лімітний холдем. Ліміт максимальної ставки вимірюється розміром банку.
  3. Безлімітний холдем. Ставки не лімітуються.


Одна з основних складових успіху в покері - швидкий аналіз «рук» і прийняття правильного рішення про їх скиданні або ж розігруванні. Вже досить довгий час в покері прийнято об`єднувати стартові руки в певні групи. Знання груп неймовірно важливо для захоплення перемоги у великих турнірах, тому постарайтеся вивчити їх всіх. Ми ж розглянемо кілька досить цікавих комбінацій і тактик:

  1. Тактика Reise. Ваша основна мета при даній тактиці - зменшити кількість гравців за столом і збільшити банк. Для реалізації даної схеми вам необхідні такі карти як A A, K K, а також Q Q. Reise вигідно робити при хорошому флопі.
  2. Тактика Rereise. Ставка робиться на збільшення розміру банку і його взяття без відкриття карт. Якщо у вас на руках такі карти як A A, K K або ж Q Q - сміливо робіть rereise на кожен reise опонента.
  3. Тактика Call. Одна з найпоширеніших тактик. Ви даєте оцінку своїм картам, аналізуєте флоп, виробляєте коліровать і приймаєте рішення про відповідь на ставку опонента.


Карти - основна складова покеру. Уважно стежте за колодою. А для того щоб передбачити свої карти, можна скористатися невеликим дослідженням про шанс отримання певних карт, яке я нещодавно проводив. Розглянемо факти, які були засновані на підсумках даного дослідження:

  • Згідно з отриманими даними, шанс отримати в грі пару тузів і прирівнюється до 0.45%.
  • Шанс для опанування одномасних карт набагато вище - цілих 23.53%.
  • Якщо у вас є в наявності кишенькова пара, то ви можете отримати сет на флопі з ймовірністю 11.76%.
  • Якщо у вас на рука До К, то з ймовірністю в 19.31% на флоп вийде туз.
  • Найчастіше (ймовірність 85%) АА отримує перемогу в одного з гравців за столом.
  • Імовірність перемоги АА проти двох гравців трохи нижче - 73%.
  • Одномасні карти АК частіше виграють в бій проти 22 - 50,1% проти 49,9%.
  • Різномасті АК частіше програють в битві з 22 - 49,3% проти 50,7%.
  •  46,4% проти 53,6% - статистика гри одномасних АК проти QQ.
  • Імовірність перемоги різномастих АК проти QQ ще нижче - 43.2% проти 56,8%.
  • Практично завжди AA перемагає в грі з КК - 82% проти 18%.

Уявімо, що ви вже вивчили всю теорію, знаєте все групи рук і навчилися прекрасно вважати карти. Що ж далі? Чи можна вже брати участь у великих турнірах? Як виграти в покер старс?

Якщо ви горите бажанням стати справжнім професіоналом і робити величезні гроші на покері, то наш приклад з покер старс - вкрай доречний для вас. PokerStars є найбільшою компанією, яка надає ігрові послуги на ринку онлайн-покеру. Саме завдяки цій компанії можна влаштовувати ігри з майстрами покеру зі всього світу. Але будьте готові до труднощів. Справжній гравець в покер завжди продовжує удосконалювати свої стратегії, тактики, методи гри і ніколи не відступає назад. На шляху до перемоги вам доведеться багато вчитися, а також наполегливо працювати і рано чи пізно ваші труди будуть винагороджені. тепер Ви знаєте, як виграти в покер!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!