» » » Як зняти мірки?

Як зняти мірки?

Як зняти мірки?
Як зняти мірки?

Відомо, що для пошиття будь-якого виробу необхідно знімати мірки. Однак не всі знають, як зняти мірки правильно. Розглянемо докладно, як це робити для пошиття чоловічого та жіночого одягу.

Як зняти мірки з жінки?

Для зняття мірок потрібно стояти прямо і не напружувати тіло. Вам знадобиться встановити наступні параметри за допомогою вимірювальної стрічки:

  1. Обхват шиї. Його слід вимірювати по підставі шиї. Шию обертають стрічкою таким чином, щоб в сторону вона поєднувалася зі своїм іншим кінцем над яремної западиною. При цьому вимірювальна стрічка повинна лежати на тілі щільно, але не натискати на шкіру.
  2. Обхват грудей. Слід обхопити стрічкою випирають точки, тобто вимірювати потрібно по лінії сосків. У спинний зоні стрічка повинна бути розташована на лопатках.
  3. Висота грудей. Потрібно визначити відстань від шиї до центру соска, починаючи з її заснування.
  4. Ширина грудей. Стрічку слід розташовувати в горизонтальному положенні на 2 см. Вище пахв і обчислити відстань між ними. Слідкуйте, щоб стрічка лежала щільно, але не здавлювала тіло.
  5. Центр грудей. Він вимірюється при горизонтальному розташуванні стрічки міркиміж сосками. Слід визначити відстань між ними.
  6. Обхват талії. Для вимірювання даного параметра необхідно обгорнути стрічку навколо тулуба в зоні талії.
  7. Обхват стегон. Стрічку потрібно обернути навколо тулуба в найбільш широкій зоні стегон. При цьому спереду вона повинна лежати на самій виступає точці живота, а ззаду на частині сідниць.
  8. Обхват для довжини виробу. Цей параметр знадобиться для вимірювання довжини блузки або іншого одягу. Вимірювальну стрічку слід обернути навколо тулуба на тому рівні, на якому ви хочете бачити довжину майбутнього виробу.
  9. Ширина спини. Для уточнення цього параметра знадобиться розташувати стрічку на спині горизонтально і визначити відстань між пахвами з заднього боку.
  10. Довжина спини. Необхідно спочатку відзначити талію за допомогою стрічки в горизонтальному стані. Потім призначте відміряний відрізок до початку шиї з заднього боку і виміряйте довжину до початку талії.


Крім того, вам для різних виробів можуть знадобитися і інші параметри:

  1. Обхват біцепса. Слід обернути вимірювальної стрічкою біцепс в найбільш широкій його частині.
  2. Обхват зап`ястя. Потрібно обернути зап`ястя вимірювальної стрічкою для вимірювання ширини рукава.
  3. Обхват передпліччя. Стрічка охоплює зону на 4-5 см. Нижче ліктьового згину.
  4. Довжина плечового ската. Стрічку для вимірювання розташовують на відстані між підставою шиї і початком плеча.
  5. Довжина рукава. Потрібно, щоб рука знаходилася у вільному, злегка зігнутому стані. Необхідно обчислити відстань від початку плеча до зап`ястя (при довгому рукаві) або до тієї точки, де повинен закінчитися рукав (на ваш розсуд).

Як зняти мірки з чоловіки?



Для чоловіка слід уточнити майже ті ж параметри, що в разі жіночих мірок, лише з деякими винятками. Ось інструкція зняття мірок з чоловіки:

  1. Обхват шиї. Шию слід обернути стрічкою таким чином, щоб в сторону краю її з`єднувалися над яремної западиною.
  2. Обхват грудей. Слід обхопити стрічкою випирають точки. У зоні спини стрічка повинна лягати на лопатки досить щільно, але без напруги.
  3. Ширина грудей. Стрічку слід розташувати в горизонтальному положенні на 2 см. Вище пахв і визначити відстань між ними.мірки
  4. Обхват талії. Необхідно обернути стрічку навколо тулуба в зоні талії.
  5. Обхват стегон. Стрічку потрібно обернути в найбільш широкій зоні стегон.
  6. Ширина спини. Для цього параметра знадобиться розташувати стрічку в горизонтальному положенні на спині і виміряти відстань між пахвами ззаду.
  7. Довжина спини. Необхідно встановити стрічку до початку шиї ззаду і виміряти довжину до талії.
  8. Обхват зап`ястя. Потрібно обернути стрічку навколо зап`ястя.
  9. Обхват біцепса. Слід стрічкою обернути біцепс в найбільш широкій його частині.
  10. Довжина рукава. Рука повинна знаходитися в трохи зігнутому стані. Необхідно визначити відстань від початку плеча до тієї точки, де імовірно закінчиться рукав.

також читайте Як зняти з себе мірки.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!