» » » Як побудувати викрійку?

Як побудувати викрійку?

Як побудувати викрійку?

Хочете отримати інструкцію з побудови основи викрійки (сукні, спідниці, брюк ...)? Вас цікавить, які виміри необхідно зробити і як зробити їх правильно, з чого складається форма, що враховувати, з чого почати і тому подібне? Вам дати рекомендації, правила, поради з побудови викрійок? Розповісти, як побудувати викрійку? Легко! Ось варіанти по отриманню викрійки:

  1. Сфотографувати будь-яку викрійку
  2. Скопіювати з журналу
  3. Скопіювати з книги за викрійками, зі звичайних журналів мод і газет
  4. Намалювати від руки
  5. Можна взяти диск з викрійкою, ввести свої розміри, і форма готова
  6. У журналі "Ательє" завжди можна переглянути бланки замовлення викрійок і замовити на свій смак.
  7. Придивилася модель можна перекреслити від руки. Модель може сподобатися, якщо переглядаєш каталоги з одягом.
  8. Як правильно побудувати викрійку? Орієнтуємося не тільки на свою уяву і фантазію, а й на вміння креслити олівцем.
  9. Викрійку можна побудувати в "Автокад" - креслярською програмі.

Насправді, при бажанні і таланті, зробити викрійку зовсім не складно, а навпаки - дуже просто. Як побудувати викрійку основу? Тільки дилетанту може здатися, що на малюнку багато ліній вертикальних і горизонтальних, і багато інших ліній. Креслення викрійок, насправді, будуються легко і просто.

Форма основа - загальна для всіх. Як побудувати викрійку сукні? Давайте будемо орієнтуватися на малюнок викрійки сукні.

Основа викрійки сукні



Форма сукні включає в себе: cпінку, полички, заднє і переднє полотнище спідниці, рукава. Давайте побудуємо основу викрійки сукні (розмір 48). Перше, що необхідно - це зняти мірки. Детальна інструкція зняття мірок дана тут.

А далі, можна будувати за розмірами викрійку сукні. Нам необхідний аркуш паперу, на якому ми проведемо вертикальну лінію і поставимо на ній крапку Г. Вправо від вертикальної лінії, необхідно провести горизонтальну лінію. На цій лінії відкладемо відрізок, який дорівнює міркою Ог2 + 5 см (припуск, який необхідний, щоб вільно облягати). Намалюємо точку Г1. Гг1 = Ог2 + П = 48 + 5 = 53 см. Детальніше орієнтуємося на посилання нижче і покрокову інструкцію в ній.

Якщо викрійку сукні будувати вам здалося неважко, то виникає питання, як побудувати викрійку штанів?

  1. Необхідно зняти мірки: напівобхват талії, стегон і довжину виробу.
  2. Почнемо з моделювання викрійки переду частини брюк. На аркуші паперу будуємо прямий кут. Вершину позначимо точкою Т.
  3. Від неї, вниз відкладаємо мірку. Цю точку позначаємо буквою Н.
  4. Від точки Н проведемо лінію перпендикулярну ТН. Проводимо пряму лінію вправо.
  5. Вниз відкладемо від точки Т 1/2 мірки напівобхвату стегон, додамо 1 см. Точку назвемо буквою Б. Тепер точки Б відкладемо вправо 1/2 мірки напівобхвату стегон, плюс 0,5 см, точку назвемо Б1.


Покрокова інструкція викрійки наведена за посиланням: https://kakprosto.ru/kak-91888-kak-postroit-vykroyku-klassicheskih-bryuk Так ви будете орієнтуватися на креслення і свої розміри.

Залишилося побудувати викрійку рукава. Як побудувати викрійку рукава? Для побудови викрійки рукава, можна використовувати такі параметри обхват плеча і зап`ястя. Нам також необхідна довжина рукава до ліктя.

При побудові викрійки рукава, скористайтеся цим посиланням.

Щоб побудувати викрійку рукава, необхідно орієнтуватися на креслення і відкладати від точки А вправо обхват плеча. Потім необхідно додати 7 см і поставити крапку В (29 + 7 = 36 см). Від точки В опустимо лінію вниз, в місці перетину з лінією, яка знаходиться внизу - Н1. А тепер, необхідно орієнтуватися не тільки на малюнок, але і на покрокову інструкцію.

Таким чином, зрозуміло, що будувати викрійки по кресленнях зовсім нескладно. Головне - правильно зняти мірки, побудувати креслення, знову ж таки, за допомогою сантиметра, окоміру і координат. Наявність журналів, досвідчених помічників також просто необхідно. Ну і, звичайно, модні моделі виробів. Вони також потрібні. Якщо їх немає в наявності, вам залишається поспостерігати за оточуючими і подивитися в чому вони одягнені, і що головне в їхньому стилі одягу. Потім побудувати власну викрійку і виріб готовий!

Успішного вам шиття і побудови викрійок! Ми дуже сподіваємося, що посилання в статті і корисна інформація в ній, в цілому, виявилася корисною для вас. Слідкуйте за оновленнями розділу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!