» » » Як зняти викрійку?

Як зняти викрійку?

Як зняти викрійку?
Як зняти викрійку?

Якщо вам подобатися виріб і ви хочете пошити таке ж саме, то можна зняти викрійку з готового виробу. Роблять це в крайньому випадку, краще всього спробувати побудує подібну викрійку самостійно. Якщо ж у вас не виходить, то виберіть один з варіантів, які допоможуть вам розібратися, як скласти викрійку на основі готового виробу.

знімаємо викрійку

Зняти викрійку можна декількома способами:

  • з цілого вироби;
  • з розібраного вироби.

ціле виріб

В даному випадку необхідно докласти виріб до аркушу паперу і обвести його по контуру, але необхідно пам`ятати про припуски на шви. Якщо виріб оснащений виточки, то їх також слід вказувати на виточенні. Крім того, такий варіант зняття викрійки може містити неточності, які потім впливатимуть на виготовлення виробу. Якщо виріб виготовлений з тонкої тканини, то його можна зафіксувати на папері за допомогою кравецьких голок.

Розібране на деталі виріб

Якщо вам необхідно замінити частину виробу, то краще за все цю деталь відшмагати і по ній зняти викрійку так, як описано в першому варіанті. В такому випадку вийде точна форма деталі вироби.

Примітка

Фахівці не рекомендують знімати викрійку з готових виробів. Найкраще побудувати її самостійно, з огляду на всі особливості силуету людини.

Про побудову викрійки можна також дізнатися зі статті Як побудувати викрійку.

Знявши викрійку, слід розібратися, як далі збирати і зшивати виріб. Інформація про це знаходиться в статті Як зшивати викрійку.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!