» » » Як обдурити термінал?

Як обдурити термінал?

Як обдурити термінал?

Століття сучасних технологій дозволяє нам спрощувати своє життя у всіх існуючих сферах. Заробітну плату тепер ми отримуємо на банківські картки, прямо вдома можемо подивитися їх баланс і зняти гроші в банку або в терміналі оплати. Все стало дуже швидко, легко і доступно. Але з появою нової техніки з`являється і потреба все про неї дізнатися, щоб не сталося ніяких казусів: не обманули, що не пограбували або що ще страшніше.

безглузді хитрості

Багато людей задаються питанням, як обдурити платіжний термінал, і замислюються про це не тільки тому, що справді хочуть його обдурити, а просто в цілях безпеки. А дійсно, як обдурити термінал? Насправді, відповідь на це питання проста: термінал обдурити не можна. Але на які тільки хитрощі не йде простий народ, щоб в їхньому гаманці додалося трохи грошей. Так, склеювати купюри, прив`язувати їх на ниточку і що-небудь ще більш цікаве - з чим тільки не стикалася ця залізна машина. Але все ж термінал оплати не піддається ніякому помахом чарівної палички, яке проробляють над ним. Цікаво чому? Адже повинні існувати хоч якісь способи!

Обдурити не можна, покарають

Як обдурити термінал Ківі? Обдурити цей термінал, як і будь-який інший, не можна відразу з кількох причин:

  • Перша причина: термінал запитує у вас дані - пароль і особистий номер. Якщо ви можете помилитися ну або спеціально написати чужий номер, то пароль іншої людини вгадати практично неможливо, тому що пароль кожної людини унікальний. Пароль - це такий набір цифр і букв, який часто пов`язаний з якимись подіями в житті людини або з чимось таким, що знає тільки він один, тому дізнатися пароль людини - це дуже складна і хитра махінація.
  • Друга причина - приховані і неприховано камери. Зазвичай поруч з кожним терміналом стоять камери, які переглядають і фіксують всі ваші дії аж до найдрібніших деталей. Це є найголовнішою причиною того, чому не потрібно обманювати термінали.
  • Третя причина - протизаконність. Спроби обману терміналу оплати караються законом, і сума грошей, яку ви отримаєте в ході цього обману, буде визначати, випишуть вам штраф або відправлять в місця не настільки віддалені.
  • Четверта причина полягає в самій машині. Пам`ятайте, що це не жива людина, у цієї машини немає почуттів. І якщо ви підійдете до неї і попросіть зайву тисячу, навряд чи залізна запрограмована машина змилостивиться над вами і видасть вам зайву пару тищенок на продукти або розваги.

Поправити бюджет не вийде



Ось ми і відповіли на питання про те, як обдурити термінал оплати, а точніше, з`ясували, що зробити це неможливо. Та й пробувати не потрібно, тому що ці спроби вам не дадуть бажаного матеріального достатку, а за свої старання вам доведеться гарненько відповісти, що може і сімейний бюджет істотно урізати, та й позбавленням волі це теж загрожує.

Останнім часом в Інтернеті став популярний один спосіб обману терміналу, який, за словами його автора, працює. Ми не беремося стверджувати, наскільки це є правдивим, але точно можемо сказати, що він також є незаконним. Якщо Вам цікаво дізнатися, в чому суть цього способу, то почитати про нього Ви можете тут.

Гарненько подумайте, перш ніж захочете спробувати обдурити термінал, так як вас обов`язково знайдуть і покарають!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!