» » » Як завантажити чіти?

Як завантажити чіти?

Як завантажити чіти?

Світ комп`ютерних ігор - це цілий всесвіт, яка живе за своїми правилами і навіть за своїми законами фізики. Це відомо, мабуть, кожному любителю постріляти по монстрам або нарізати пару кіл на Формулі-1 по Нюрнбург-рингу. Сьогодні, дорогий читачу, ми поговоримо про те, як урізноманітнити вашу гру і знайти для неї спеціальні коди, під назвою чіти. Вони, напевно, вам знадобляться. Отже:

Де завантажити безкоштовні чіти?

А для чого взагалі потрібні чіти? Це хороше запитання. Як правило, чіти створюються на основі "багів" (помилки, недоробки на програмному рівні) гри. Деякі твори кібер мистецтва прям таки рясніють такими. Розробники ігор, в свою чергу, намагаються якомога швидше виправляти нароблені помилки і постійно випускають доповнені і виправлені версії ігор. Деякі з творців ігор дають можливість використання читів навмисно для розваги народних мас. Перед вами основні бази читов. Отже, де і як завантажити чіти:

  • TopCheat.net - хороший, придатний ресурс з адекватною адміністрацією, де ви можете завантажити чіти безкоштовно. Це важливо, тому що багато сайтів пропонують ту ж послугу за гроші. Однак на TopCheat знайдуться не всі ігри. Бути може серед них не виявиться тієї, в яку ви граєте. Чити представлені для наступних ігор: Counter-Strike, Point Black, Crossfire, Grand Theft Auto, Call of Duty, Need for Speed.
  • cheatsmaximal.net - ще один чудовий ресурс, різноманітність контенту якого вражає уяву навіть досвідченого чітера. Незважаючи на сумний дизайн сайту, він рясніє за потрібне базами читов, а список представлених ігор досить великий. Перевагою даного ресурсу є робота з програмою CheMax, яка містить в собі значну кількість кодів, тренерів і читов до ігор. Ну а також ви знайдете чіти з кодами для приставок і ігрових консолей. Втім, скачати чіти онлайн на цьому сайті, також можливо.
  • чітбаза.рф - російськомовний ресурс, адреса якого навіть російською мовою. Є також група на Вконтакте, що полегшує пошук читов для багатьох недосвідчених і "зелених" користувачів. Чим ще хороший ресурс? А тим, що команда цього сайту і його адміністрація самостійно виготовляє чіти для різних онлайн-проектів рунета. Наприклад, "Танки-онлайн". Якщо ви завзятий онлайн-геймер, то саме цей сайт дасть вам потрібне перевагу над противником в будь-який онлайн-грі. Інформацію про ігри також величезна, як і на ресурсі, описаному в другому пункті. Ну і, звичайно ж, ви зможете завантажити чіти без смс на чит-база.рф.
  • Багато користувачеві сучасних електронних девайсів віддають перевагу кишеньковим ігрових консолей. Однією з найпопулярніших з таких сміливо можна назвати PlayStationPortable. Саме для "ЗИЗи" (так в народі її називають) розроблений гідний сайт по імені moyapsp.ru. На цьому сайті користувач знайде все, що йому знадобиться для гри і дозвілля на PSP. Тут ви знайдете і безкоштовні міні-ігри, і прошивки, і корисні утиліти, ну і звичайно коди з чітамі для вашої ненаглядної іграшки. Сайт зроблений досить зручно, що полегшує пошук потрібного софта на його просторах. Крім того, незаперечною перевагою сайту є його інформативність і корисність в сфері ігор на повноцінних консолях компанії Sony. Йдеться про потужну PlayStation. Ви знайдете всі необхідні оновлення, які дозволять перетворити вашу приставку в справжнього бога відео ігор.
  • Cheatbase.ru - найбільш відома чит-база для тих, хто не зміг знайти потрібні чіти на інших ресурсах. Тут ви зможете навіть скачати чит на гроші для будь-якої гри, де вони використовуються. Незамінний ресурс для любителів автосимуляторів, RPG-ходілок-стрілялок і інших жанрів, які тільки можна уявити в сучасному світі комп`ютерних ігор.


Мабуть, це все найбільш відомі і корисні бази рунета на сьогоднішній момент. Однак не потрібно забувати, що рунет становить лише невелику частку інформації з усього світу. Якщо вам важко знайти відповідний чит для такої-то гри, краще звернутися до закордонних ресурсів.

Де і як завантажити чіти на форумах?



Не можна не помітити, що в інтернеті можна знайти велику кількість форумів, присвячених різним ігор і їх проходженню. Ну і само собою зрозумілий факт, що форумів з чітамі принаймні не менше, якщо не більше. Давайте пробіжимося по найголовнішим з них.

  • Chit-Games.ru - найбільш привабливий форум для тих, чиї ігрові пристрасті різноманітні. Тут ви знайдете багато всього цікавого. Великий обхват ігор на форумі дозволяє вирішити багато проблем з проходженням ігор. Як і на будь-якому популярному порталі, ви знайдете свіжі новини зі світу віртуального простору, ну і звичайно свіжі чіти. Також форум примітний тим, що адміністрація цілком адекватно і доброзичливо ставиться до своїх користувачів, пропонуючи останнім допомогу в освоєнні порталу та зручну систему пошуку читів.
  • RF-Cheats.ru - даний портал в основному орієнтований на онлайн-ігри. До слова, якщо ви завзятий гравець в World of Planes або в класичний WoW, то тут ви будете себе відчувати як риба в воді. Крім того, даний форум дозволяє дізнатися про способи, які дадуть вам великі переваги в режимі онлайн-ігор. Як відомо, не всі гравці мають чітамі для загальнодоступних ігор. Тому використання цього форуму обов`язково стане в нагоді вам.
  • WT-H.org - форум, який відомий багатьом російськомовним фанатам комп`ютерних ігор. З описаних форумів, тільки цей пропонує чітку структуру роботи на ньому. Ви зможете знайти чіти за назвами ігор. Власне, список самих ігор вражає: CrossFire, Operation 7, WolfTeam і багато, багато іншого. Примітний той факт, що сайт пропонує більшість читів в безкоштовному доступі, що приносить велике задоволення любителям бонусів. Навіть VIP-доступ до форуму не вимагає фінансових вкладень, що є безсумнівним плюсом порталу. Говорячи про "VIP-співтоваристві", необхідно відзначити те, що членство в ньому відкриває більше можливостей на форумі. Саме там ви отримаєте чіти і секрети їх використання, які недоступні звичайним користувачам ігор. Також на форумі організовано навчання! Чи не розумієте, як пройти місію або здолати чергового боса? На WT-H ви знайдете відповіді на ці питання в абсолютно вільному доступі. На форумі зареєстровано понад 19 000 учасників. Погодьтеся, саме тут ви зможете знайти нових онлайн-друзів для спільної гри в мережі. Приємний бонус порталу - практично повна відсутність дратівливих рекламних банерів, які рясніють і заважають гравцям на багатьох інших ресурсах. Ну і простий лаконічний дизайн сайту, також вельми тішить при його використанні.
  • 4cheat.ru - портал, який припаде до смаку гравцям старого гарту. Структура самого сайту, за своєю суттю, і спочатку задумана, як звичайний форум. Але нехай вас не вводить в оману відсутність над-дизайну цього порталу. Головне, чим він вигідно відрізняється - це наявність тих досвідчених гравців, які там мешкають. Так як даний портал розрахований і створений за допомогою своїх же гравців, після реєстрації, ви отримуєте практично необмежений ресурс нових читів, багів, кодів, тренерів і всього, що тільки можна уявити. А джерелом цих дарів є користувачі форуму, приблизно так само як на торрент-ресурсах люди роздають фільми або музику. Крім того, якщо ви хочете перетворити свої ігри в реальні доходи, то саме на цьому форумі вам підкажуть, як це можна зробити. Відомо, що багато вмілі і досвідчені геймери заробляють непогані гроші, займаючись своєю улюбленою справою - грою за комп`ютером. Однак варто відзначити один прикрий мінус. Кількість обслуговуваних ігор обмежена. Серед них, звичайно ж, є основні, але в цілому вони розраховані саме на онлайн-режим. Втім, з кожним роком форум росте і кількість ігор збільшується, а поновлення читов відбуваються щодня, якщо не щогодини! У будь-якому випадку, даний ресурс буде найбільш корисний саме досвідченим гравцям, які давно збагнули ази і відчувають себе скуто без використання читів. Ну і, звичайно ж, немає нічого поганого в тому, щоб і новачки починали свою чітерскіх кар`єру саме на цьому порталі.

Ми сподіваємося, наведений список сайтів і форумів з чітамі допоможе вам. Дякуємо за увагу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!