» » » Як дізнатися розмір грудей?

Як дізнатися розмір грудей?

Як не дивно, більшість жінок знає розмір своїх грудей лише приблизно. Купуючи білизну, вони покладаються або на поради продавця, або витрачають багато часу в примірювальній для того, щоб підібрати потрібний бюстгальтер. Просвічуються крізь блузку або кофточку врізалися бретелі бюстгальтера, відстовбурчені або впившийся в груди чашечки - все це створює неохайний зовнішній вигляд і свідчить про неправильний вибір нижньої білизни. Форма, якість, дизайн бюстгальтера - це дуже важливі показники, але якщо розмір підібраний неправильно, то гроші витрачені даремно.

Як дізнатися розмір грудей - рекомендації

Спочатку слід провести два виміри:

  1. Об`єм грудей. Сантиметровою стрічкою вимірюємо коло по найбільш виступаючим точкам молочних залоз, строго горизонтально.
  2. Обсяг під грудьми (обхват спини). Проводимо вимір відразу під лінією грудей, щільно притискаючи стрічку.

Бажано, щоб хтось допоміг знімати Вам мірки. Краще, коли руки при цьому опущені і грудна клітина розслаблена. Власницям великий або обвислій грудей вимірювання треба проводити в ліфчику.

Розмір бюстгальтера позначається двома параметрами - буквами і цифрами. Буква - це розмір чашки, цифра - це об`єм під грудьми в сантиметрах.



Щоб визначити розмір чашечки віднімаємо від значення об`єму грудей значення обсягу під грудьми. Отриманий результат використовується для визначення повноти чашечки бюстгальтера. Вона варіює від 10 до 21 см. Зазвичай для маркування чашечки використовують латинські літери від А і далі по зростаючій. Так, АА - це найменший розмір, після нього йдуть А, В, С по зростаючій. Зазвичай максимальної чашкою є розмір F, хоча зустрічаються і більше. Рідше використовуються цифри, починаючи від 0: АА (0), А (1), В (2), С (3), D (4), DD (5), Е (6), F (6 +).

Кількісно повноту чашечки висловлюють різницею між величиною об`єму грудей і обсягом під грудьми. Якщо вона в діапазоні 10 - 12 см, значить Ваш розмір чашки АА (0).

  • 12-13 см - розмір А;
  • 13-15 см - розмір В;
  • 15-17 см - розмір С;
  • 18-20 см - розмір D;
  • 20-22 см - розмір DD;
  • 23-25 см - розмір Е;
  • 26-28 см - розмір F і т.д.

Також для визначення розміру бюстгальтера потрібно знати округлені значення величини обсягу під грудьми в сантиметрах. Ці цифри на етикетці стоять перед позначенням розміру чашки.



Так, розмір 70 - від 67 до 72 см, розмір 75 - від 73 до 77 см і т. Д. Зі збільшенням обсягу на 4 см додаємо 5 в розмірі.

Великим попитом користувалося французьке і італійське нижню білизну. Виробники цих країн використовують іншу маркування. Як дізнатися який розмір грудей, купуючи таку білизну? Формула розрахунку нескладна. Знаючи параметри об`єму грудей і обсягу під грудьми, робимо такий розрахунок: від об`єму грудей (в см) віднімаємо обсяг під грудьми. Різницю ділимо на 6 і отримуємо значення величини чашечки. Наприклад, (100 - 82) / 6 = 3.

У будь-якому випадку, купуючи бюстгальтер, краще його приміряти. Важливо щоб він сидів на грудях як литий. Якщо, наприклад, Ви носите бюстгальтер 80В, спробуйте приміряти розмір 75С або 85А. Є ймовірність, що посадка одного з них буде краще, що вигідніше підкреслить достоїнства бюста.

Багато чоловіків, прагнучи до оригінальності, вибирають в якості подарунка жіночу нижню білизну. Неправильно підібраний розмір замість приємних емоцій від подарунка, може розладнати кохану. Подавши в якості подарунка білизна на розмір більше, обраниця може вирішити, що її сприймають повніше. З іншого боку, якщо комплект малуватий, то вона може подумати, що в цьому прихований натяк на те, що їй треба схуднути.

Як дізнатися розмір грудей дівчини молодій людині, якщо він бажає піднести такий делікатний подарунок? Не варто купувати білизну спонтанно, щоб не бентежити продавця безглуздими питаннями. Потрібно перед цим подивитися маркування на білизні дівчини.

Вдалою Вам покупки.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!