» » » Як підібрати бюстгальтер?

Як підібрати бюстгальтер?

Як підібрати бюстгальтер?
Як підібрати бюстгальтер?

Одна з важливих частин вашого туалету, яка запросто може підкреслити достоїнства вашої фігури і приховати недоліки, - це бюстгальтер. Однак щоб не трапилось все навпаки, потрібно правильно вибрати його. Як правильно підібрати бюстгальтер? Про це ми зараз і поговоримо.

Вибір розміру бюстгальтера

Як підібрати розмір бюстгальтера? Беремо вимірювальну стрічку і хороший бюстгальтер з чашечками без наповнювачів. Одягніть його, він повинен ідеально сидіти і облягати груди. Спочатку вимірюємо обхват під грудьми, записуємо або запам`ятовуємо це число. Якщо результат вийшов некратні 5, то округляємо на користь кратного на 5 числа. Список заокруглень:

  1. 67-72 см. - Округляємо до 70 см.
  2. 73-77 см. - Округляємо до 75 см.
  3. 78-82 см. - Округляємо до 80 см.
  4. 83-87 см. - Округляємо до 85 см.
  5. 88-92 см. - Округляємо до 90 см.
  6. 93 - 97 см. - Округляємо до 95 см.
  7. 98-102 см. - Округляємо до 100 см.

Потім вимірюємо обхват грудей по виступаючих точках, також записуємо або запам`ятовуємо його. Після цього з другого числа (обхват грудей) потрібно відняти перше число (обхват під грудьми). Отримана цифра допоможе визначити розмір грудей.

Ось як з цього числа визначається розмір грудей:

  1. AA (нульовий розмір) - різниця 10-12 см.
  2. A (перший розмір) - різниця 12-13 см.
  3. B (другий розмір) - різниця 13-15 см.
  4. C (третій розмір) - різниця 15-17 см.
  5. D (четвертий розмір) - різниця 18-20 см.
  6. DD (п`ятий розмір) - різниця 20-22 см.
  7. E (шостий розмір) - різниця 23-25 см.
  8. F (розмір шість +) - різниця 26-28 см.


Наведемо приклад. Припустимо, обхват під грудьми склав 74 см., Обхват грудей - 90 см. Обхват грудей округляємо до 75 см., Потім віднімаємо: 90 - 75 = 15. Різниця між обхватом грудей і обхватом під грудьми склала 15 см. Дивимося таблицю. 15 - це верхня межа другого розміру і нижня межа третього. Як надходити в таких ситуаціях? Візьміть для примірки один і той же тип бюстгальтера в різних розмірах, не поспішаючи приміряйте обидва, а потім виберіть, в якому вам комфортніше. При правильно підібраному розмірі груди повинна виглядати привабливо, бюстгальтер повинен щільно прилягати, при цьому нічого не стискаючи.

Зауважимо, що це принципи вимірювання розміру грудей, прийняті в Росії. За кордоном можуть бути свої правила, тому перш ніж відправитися в закордонний магазин нижньої білизни, вивчіть, яким чином в цій країні прийнято визначати розмір грудей.

Правила вибору бюстгальтера



Як підібрати бюстгальтер за іншими критеріями? Варто відзначити, що бюстгальтер повинен бути зручним, не зволікати і не здавлювати ваше тіло, але і не виснути на ньому, як непотрібний елемент. Також придивіться до того, як оброблені сполучні шви: ні в якому разі не можна, щоб вони кололи або натирали шкіру, а кісточки залишали подряпини. Придивіться, як виглядає це виріб ззаду, бюстгальтер не повинен підніматися вгору. Після того як ви приміряли бюстгальтер, зніміть його і придивіться, чи немає на тілі слідів від вироби.

Є кілька загальноприйнятих правил щодо того, як підібрати бюстгальтер.

  • Коли ви є володаркою форм до другого розміру, можна сміливо вибирати мереживну білизну, у якого тонкі бретельки. Форма ж може бути проста або з ефектом push-up. Подібні бюстгальтери піднімають, збільшують груди, а також одночасно роблять її привабливішою.
  • Власниці грудей розміру більше третього повинні купувати бюстгальтер, який складається з м`яких закритих чашок, під ними повинна проходити широка смуга тканини, а бретельки повинні бути досить щільними, щоб правильно підтримувати груди. В білизна для великих розмірів задня частина виробу набагато ширше передній, щоб забезпечити великих грудей спеціальну підтримку. Чашечки таких бюстгальтерів складаються з декількох частин, стійко підтримують груди, а додаткові вставки забезпечують округлість форм.

Для занять спортом можна вибрати спортивні ліфи. Вони розтягуються, тому можуть підходити абсолютно різним розмірам грудей. Після примірки вони "сідають" на тілі дівчини і набувають форму її грудей. Тому часто такі ліфи продаються без попередньої примірки.

Якщо збираєтеся надіти вузьку облягаючий одяг, вибирайте бюстгальтер з гладкими повноцінними чашечками без візерунків, вишивок та іншого, так як через одяг нічого не повинно виступати і просвічувати.

При виборі прозорою або просвічує одягу надягайте бюстгальтер строго під колір цього одягу, а якщо вона декількох кольорів, то вибирайте той колір бюстгальтера, якого в такому одязі найбільше. Неприпустимо під прозору білу одяг вдягати чорний бюстгальтер і навпаки!

Для романтичного побачення з продовженням можна вибрати мереживне спокусливе білизна, якщо наряд дозволяє. Нехай чоловік милується своєю дамою!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!