Як визначити розмір бюста?

Іноді ми потрапляємо в делікатну ситуацію. Говорячи "ми", маються на увазі чоловіки, які хочуть придбати для своєї жінки предмет нижньої білизни під назвою бюстгальтер. Щоб не помилитися при покупці, необхідно точно знати розмір грудей вашої супутниці. Сьогодні ми про це і поговоримо дорогий читачу. Як визначити розмір бюста?

Визначаємо розмір бюста

Для найбільш повного володіння інформацією про свої груди пропонується використовувати сантиметр. Перша дія, яке наблизить дівчину до усвідомлення точного розміру своїх грудей - це вимір грудної клітини під грудьми. Основні дані за цим показником такі:

  • Від 98 см до 102 см відповідає 100 розміром;
  • 93-97 см - 95;
  • 88-92 см - 90;
  • 83-87 см - 85;
  • 78-82 см - 80;
  • 73-77 см - 75;
  • 67-72 см - 70.

Наступний крок вимірювань - це завмер обхвату грудей по виступаючих точках. Після отримання шуканої змінної необхідно знайти різницю між першим обсягом і другим. Для цього з другого числа віднімаємо перше. Отримане значення, власне, і є шуканий розмір, який полягає в характеристиках обсягу чашечки. Зверніть увагу на нижченаведений список, в якому зазначені основні розміри в залежності від отриманих сантиметрів. Ось, як визначити розмір бюста:

  • Від 26 см до 28 см відповідає розміру F (6 +);
  • 23-25 см - E (6);
  • 20-22 см - DD (5);
  • 18-20 см - D (4);
  • 15-17 см - С (3);
  • 13-15 см - B (2);
  • 12-13 см - A (1);
  • 10-12 см - АА (0).


Представлені способи і нехитрі розрахунки допоможуть вам визначити точний розмір грудей. При покупці бюстгальтера слід враховувати те, що деякі виробники білизни, наприклад, Італія і Франція, використовує трохи іншу систему розрахунку. Для визначення розміру грудей по-італійськи необхідно заміряти обхват грудей по сосках. З цього обсягу потрібно відняти об`єм під грудьми і отримане значення розділити на 6.



Як визначити розмір бюста правильно? При обчисленні характеристик обсягу вашої грудей необхідно пам`ятати про тих правилах, які наблизять результат до максимально реального. Якщо ви вимірюєте груди в бюстгальтері, то він повинен дуже щільно сидіти на вас. Будь-які відхилення можуть дати невірні показники, і весь процес розрахунку обсягу грудей буде поставлений під загрозу. Вимірювання обхвату грудної клітини (під грудьми) необхідно проводити при повному видиху. Також не забувайте про те, що сантиметр повинен бути максимально паралельний підлозі. При вимірюванні об`єму по виступаючих точках необхідно встати прямо і щільно. Чи не напружуйте своє тіло, намагайтеся тримати сантиметр горизонтально щодо статі.

Багатьох чоловіків часто мучить питання про те, як визначити розмір бюста своєї подруги. Нічого особливого в даному випадку немає. Найкращий спосіб вимірювання об`єму грудей і вирішення проблеми вибору бюстгальтера в якості інтимного подарунка був представлений вище. Як то кажуть, математика - це мати наук, в тому числі і науки визначення об`єму жіночих грудей.

Як виміряти груди дівчини так, щоб вона цього не помітила, і щоб інтимний подарунок став справжнім сюрпризом для неї? Це питання звучить більш правомірно і викликає набагато більше протиріч. Дійсно, точні вимірювання вимагають уваги самої дівчини, перш за все. На жаль, дорогі чоловіки, вам доведеться пожертвувати ефектом несподіванки заради того, щоб придбати комплект нижньої білизни, де бюстгальтер б прекрасно підходив вашої дамі. Купивши незручний бюстгальтер, ви тільки витратите гроші даремно. Тому не варто соромитися, необхідно просто виміряти вашу дівчину в будь-який відповідний момент часу.

Таким чином, дорогий читачу, правильне обчислення об`єму грудей залежить, перш за все, від вашого точного проходження інструкції. Пам`ятайте про те, що невідповідний бюстгальтер, нехай і подарований, не принесе жінці належного комфорту і радості.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!