До чого сниться велика хвиля?

До чого сниться велика хвиля?

Сни, пов`язані з водою, з точки зору езотериків дуже цікаві. Вода символізує потік енергії, світ, в окремих випадках - знання. Не дивно, що на питання про те, до чого сниться велика хвиля, відповідають по-різному. Тлумачення залежить від того, що відчував людина, дивлячись на неї, наскільки далеко він знаходився, які її життєві пріоритети.

Що віщує сон чоловікові і жінці?

Дівчині велика хвиля часто віщує заміжжя. Символ, що з`явився уві сні, означає посилення енергетики жінки, її привабливості.

Чоловік може розраховувати на істотний прорив в справах. Правда, будуть потрібні сили, щоб зуміти скористатися наданою можливістю, направити енергію в потрібне русло.

Іноді велика хвиля уві сні говорить про те, що слід очікувати труднощів в житті. Якщо вода темна або каламутна, неприємності будуть серйозними.

Як сновидіння трактують маги?

Якщо велика хвиля сниться людині, що займається езотеричними практиками, йому слід бути обережним: він має справу з потужною силою, яка здатна допомогти йому в розвитку або принести неприємності.

Сон віщує відкрилася можливість прискорити навчання, рух до поставлених цілей. Важливо врахувати, що спав відчував, бачачи велику хвилю, як він себе вів у власному сновидінні. Чи йшов назустріч перешкодам або боявся підійти ближче і закривав очі? Відповідь на питання допоможе зрозуміти, як він ставиться до змін у житті, чи готовий він до них.

Вам також можуть бути цікаві ці статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!