До чого сниться морква?

До чого сниться морква?

Предмети довгастої форми часто трактуються як фалічний символ, пов`язаний з родючістю. Прийнявши це за основу, можна дізнатися, до чого сниться морква: вона обіцяє вдале заміжжя, хороший урожай, багатство. Якщо людині приснилася морква, для нього настав сприятливий період в житті.

Нижче представлені тлумачення снів з морквою для чоловіків і для жещін.

Що сон віщує жінці?

Жінка, яка побачила морква уві сні, буде здорова і багата. Якщо вона ще незаміжня, то незабаром її чекає весілля. Сімейне життя складеться щасливо: чоловік і жінка не розлучаться до кінця своїх днів, і у них буде багато дітей.

Якщо заміжня жінка уві сні чистить морква, хтось хоче відвести у неї чоловіка. Сниться гнилої коренеплід - імовірний розлучення. Зрадниці сон віщує розкриття обману, ганьба.



Іноді сон трактують як ознака сексуальної незадоволеності жінки.

Що сон віщує чоловікові?

Чоловік, якому наснилася морква, сповнений сил. Сон віщує йому великий виграш, удачу в справах або початок любовних відносин.

Багато що залежить від того, що відбувалося уві сні:

  • Людини, що купувала цей коренеплід уві сні, чекає поліпшення фінансового становища. Він отримає несподівану допомогу, премію або виграє велику суму грошей.
  • Люди, викопують морква уві сні, також можуть сподіватися на несподіваний подарунок долі. Вони можуть знайти цінну річ, отримати спадок. Для сімей, які готуються до появи дитини, приснився морква - знак швидкого народження малюка.
  • Якщо людина садив морква, йому необхідно приступити до реалізації проекту, який давно його займає, але до цього здавався неможливим. Щоб не упустити удачу, діяти потрібно швидко.
  • Людина, який побачив уві сні морква, Рустам на грядці, стоїть на порозі успіху. Знак каже, що його праця не були марними: наближається «збір врожаю».
  • Люди, чистої моркви уві сні, позбудуться перешкод, що заважали їм досягти мети.
  • Якщо сниться гнила морква, можливі неприємності.

Вам також можуть бути цікаві й інші статті розділу Сни про їжу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!