До чого сниться зелена трава?

До чого сниться зелена трава?

Зелена трава - символ свіжості, зростання, життя і здоров`я. Тому бачити таку траву уві сні - знак надзвичайно сприятливий. Так до чого сниться зелена трава чоловікам і жінкам? Відразу варто сказати, що всі позитивні тлумачення стосуються свіжої зеленої трави, тоді як тлумачити сон, в якому трава суха і нездорова, слід як несприятливий.

Бачити уві сні зелену траву - до успіху в найважливішій в житті сфері на момент сну. Сидіти, лежати або ходити по свіжій траві означає удачу на роботі. Також бачити такий сон - заклик до негайних дій, чекати в таких випадках не можна. Але не варто хвилюватися - вам буде супроводжувати удача.

Зривати уві сні зелені травинки віщує швидку далеку дорогу. А гризти таку травинку - до вступу несподіваних грошових коштів.

Трава, яка проросла крізь підлогу у вашому будинку, попереджає про те, що скоро станеться розставання з вашим родичем. Трава, рясно виросла біля дверей вашого будинку або біля хвіртки, - до серйозного кар`єрного росту.

Шукати щось в густий зеленій траві і не знаходити - попередження про можливі неприємності, пов`язаних з вашим цікавістю і бажанням неодмінно зайнятися чужими справами. Будьте уважнішими і тактовніше.

Якщо сновидец йде по зеленій траві, яка тут же жовтіє, то чекайте труднощів в справах і навіть проблем зі здоров`ям. Бачити в траві комах - теж до складнощів і засмучення.

Має значення і довжина трави. Висока трава - знак дуже хороший, який обіцяє багато нового. Але якщо така трава росте в недозволеному місці, значить, ви витрачаєте свої сили не на те, що потрібно.

Також вам може бути корисна стаття До чого сниться трава.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!