До чого сниться біла собака?

До чого сниться біла собака?

У всі часи побачити уві сні білу собаку вважалося хорошим знаком. Інтерпретація сну може трохи змінюватися в залежності від того, як саме виглядає ця тварина або як себе веде.

Пропонуємо розглянути докладніше, до чого сниться біла собака.

Розмір собаки

  • Дуже велика собака (не реально розмірів) - особливо важлива подія, що має величезний масштаб дії. Подія позначиться не тільки на вас, але і на всьому вашому оточенні.
  • Маленька собачка - подія невеликих масштабів, але яке саме, передбачити неможливо. Рекомендується найближчим часом бути обережніше і уважніше, щоб не потрапити в центр скандалу, уникнути хвороби або нещасного випадку.

поведінка тварини

  • Доброзичливе виляння хвостом - вас виручать друзі, забравши не себе що не дає спокою проблему. Допомогти також може малознайомий чоловік, який давно хотів з вами зблизитися.
  • Гавкати метушлива собака, яка докучає своєю поведінкою - у такого сну є кілька тлумачень: висока ймовірність втратити дорогого і близької вам людини-або необхідність уважніше придивитися до вашого оточення: можливо до когось ви були несправедливі, і варто переглянути свою поведінку.
  • Кусає вас собака - людина, якій ви довіряєте, може підвести в самий відповідальний момент або поміняти свою точку зору. Найближчим часом варто розраховувати тільки на себе. Також кусає собака може позначати зраду з боку вашої другої половинки. Не приймайте імпульсивних рішень - це тільки погіршить ситуацію, з часом обставини зміняться і все закінчиться перемир`ям.


Собака, що має світліше забарвлення, найчастіше сниться, віщуючи радісна подія, чого не можна сказати про тварину з темною шерстю. Детальніше про такі тлумаченнях ви дізнаєтеся тут До чого сниться чорна собака.

Є багато варіантів, як тлумачити сон за участю собаки, докладніше про них ви дізнаєтеся зі статті До чого сниться собака.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!